2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8991 بازدید | 475 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمن بهش وقت بده تاقبل عید نهایتش.نیومد خداحافظی کن .درست شرابط سختی داشتی اما شما فقط به خاطرکمبود محبت بهش وابسته ای.سنی نداری عزیزم.باورکن اگه خودتو دست کم نگیری خیلی موقعیت بهتر گیرت میاد فقط روی شخصیتت ،اهدافت،زندگیت،اندامت کارکن.بعدشم کسی که35سالش هس هنوزیه زندگی ساده مستقل نتونسته برای خودش محیا کنه بهش دل نبند.پدرش اڭه خونه هم بهش بده هزارتا منت سرش میزاره.بایدگوش به حرفشون باشی.

ترکش کن تا ترکت نکرده منم تو شرایط شما بودم یه رابطه دوساله من موندم اون رفت

چنسالش بود ؟ آخه این سنش زیاده و همیشه میگه ک حوصله کسی جز ت رو ندارم بارها بهش گفتم اگه کات کنیم چیکار میکنی میگه نمیخام از دستت بدم چون دیگه حوصله ندارم وارد رابطه ی دیگه بشم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اخه من دیگه بکارت ندارم هیچ مردی منو اینطوری نمیخاد

خیلی از دخترا اینجوری ازدواج کردن من توی بیمارستان بخش اتاق عمل زنان کار میکنم دوختن پرده یه حرف الکیه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان بزارش کنار ک بفهمه! عزیزم ببخشید اینو میگم چرا وقتی میدونید ممکنه به ازدواح ختم نشه رابطه ...

مرسی گلم اشتباهی بود ک کردم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چنسالش بود ؟ آخه این سنش زیاده و همیشه میگه ک حوصله کسی جز ت رو ندارم بارها بهش گفتم اگه کات کنیم چی ...

چرا خودتو گووول میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتی کمتر وقت بده مگر برای یک عقد کردن ویک حلقه خریدن چقدر وقت میخواد؟

اخه بهمن تولدمه گفتم اگه آیفون برام خرید بفروشمش و برم پردمو بدوزم

2810