2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 51630 بازدید | 873 پست
چقدر ساده ای عزیزمشوهر ک میشن تعهد میدن کل دوتاخانواده خبر دارن ،،باززز بعصیاشون زیر حرفاشون میزننا ...

دیگه اشتباهیه که شده 

ولی تا میتونه الان باید همه جوره فکراشو کنه تا بعدا پشیمون نشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی واقعا اسیبی که روح میبینه بدتر از خود بکارتهکاش هیچ وقت اعتماد نکنیم زود

خودش بیشتر نگران این مساله است اصن به این فکر نمیکنه بازیچه هوس یه آدم بی شر ف شده . انقدر خودشو تحقیر کرده هی میگه آیفون میخره /. نمیخره خوار تر میشه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی موقع هایی میگم کاش زود ازدواج میکردیم ک دچار این مسائل نشیمخودمم مجردم

همیشه با خودم میگم کاش مامانم زود عروسم میکرد حاضر بودم همون ۱۵ سالگی عروس شم و الان ی بچه داشته باشم یا با همون خاستگار خوبی ک توی ۱۹ سالگی اومده بود ازدواج میکردم ( شرایطش خونه و ماشین خوب داشت اما مامانم گفت ن دختر درس بخون) بعدش پدرو مادرم از هم جدا شدن و من ی برادری دارم ک ب خونم تشنس تک و تنها موندم و دچار همچین افتضاحی توی زندگیم شدم واقعن ب خودکشی فکر میکنم زندگیم از اول خوب نبود شما هم رابطه داشتی ؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چیکار کنم بنظرت ؟ راه درست چیه

راه درست اینه که با یه مشاور صحبت کنی و هر چه زودتر کاملا باهاش قطع رابطه کنی. امروز این کارو بکنی بهتر از فرداست. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
متاسفانه چندسال قبل میشد بگیم دختر فریب خورده و ناآگاهی کرده یک عده پسر راحت تر قبول میکردن / اما ال ...

فک نکنم آبجی من هیچ شانسی توی زندگیم نداشتم ک بگم آره صبر کنم بهتر اتفاق میوفته زندگی کنه اینطوری بود ک از بد شروع شد و هرچی زمان میگذره بدتر و بدتر میشه میترسم در آینده اتفاقاتی بیوفته ک اصلا انتظارش و نداشتم همیشه با خودم میگم ی سانحه ای برام اتفاق بیوفته تصادف کنم و بمیرم آخه همیشه تو جاده ام میگم چرا ی بار برای من تصادف اتفاق نمیوغته بمیرم حقیقتا از زندگی خستم قبل این رابطه هم دچار افسردگی شدید و تحت درمان دارویی بودم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

شاید چند ماه بستگی داره چقدر قوی باشی میتونی تو اون تایم با تراپیست صحبت کنی سرگرم درس و کار بشی ولی ...

مرسی عزیزم 

راستش ازم اجازه گرفت قبول کردم کار اشتباهی کردم می‌دونم نباید انجام میدادم

اسی ببخشید میپرسم یعنی الانم مرتب رابطه داری؟ اگه آره خب دیگه هیچ انگیزه ای نداره. واسه چی تلاش کنه؟ چیزی ک هر وقت میخواد براش مهیا هست. بدون هیچ تعهدی داره ازت استفاده میکنه

فک نکنم آبجی من هیچ شانسی توی زندگیم نداشتم ک بگم آره صبر کنم بهتر اتفاق میوفته زندگی کنه اینطوری بو ...

اکی شانسی برای ازدواج نداری تا اخر عمر این بدترین وجه ماجراست این دلیل میشه خودتو توی این سن بازیچه یه آدمی که جای باباته بکنی؟ منطقیه؟ توجیه نکن شریف زندگی کن خدا باید بخواد که چی بشه .

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا عید صبر کن بگو فقط یه حلقه و یه عقد محضری میگیریم با برای جشنش بعد تعویض ماشین

دیشب بهش گفتم میخاین اسکرین پیام هارو بزارم ببینید چطوریه

2810