2777
2789
عنوان

شیرینی ناپلئونی 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 101 پست
بنده خدا معین رو به رحمت خدا بردی خواهر 😂😂😂 میگن قرار بیاد ایران 😁

😂😂🤣🤣اشتباه شد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ 30 دی 1368 فوت شده از این راهنمایی بهتر

هایده😇

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@بهار2124 شقایق بیا😍 پیشنهادی نداری خوش سلیقه جان؟

ترتج جان اینی که درست کردی عالیه

همین درست کن ببره مطمئنم وقتی میخورن عاشقش میشن😍😍

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آفرین😁⁦👏🏻⁩

😂😂🤣🤣

ببین یعنی عاشقتم از صحبت باهات حس خوب می‌گیرم 😍 نسترن خانم هم که سایت رو ترک کرده دیگه خانم خانم ها ...

قربوووونت برم 😍🥰😘مهربون🫂 دیدی چه‌ خوب حدس زدم‌ اول معین و کشتم بعدم‌ رفتم‌ سرچ‌کردم🤪🤪

اره نسترن جان هم‌ نیست یه مدته 🤕🤕

ترتج جان اینی که درست کردی عالیههمین درست کن ببره مطمئنم وقتی میخورن عاشقش میشن😍😍

فدااات بشم من😍😍😍 ۳ مدل درست میکنم ناپلئونی، رولت خامه ای و یه چیز کیک

فدااات بشم من😍😍😍 ۳ مدل درست میکنم ناپلئونی، رولت خامه ای و یه چیز کیک

وای کاش من اونجا بودم😍😍😍😍دستت دردنکنه عالی هستی🧿🧿😍😍

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

وای کاش من اونجا بودم😍😍😍😍دستت دردنکنه عالی هستی🧿🧿😍😍

قربونت برم من، بیا قدمت رو چشمام🥰😍

قربوووونت برم 😍🥰😘مهربون🫂 دیدی چه‌ خوب حدس زدم‌ اول معین و کشتم بعدم‌ رفتم‌ سرچ‌کردم🤪🤪اره نسترن ...

وایبی ارع خیلی خوب حدس زدی خدایی 🤣🤣😂😂😂 واییی سرچ کردی من فک کردم می دونستی و فهمیدی 🤣🤣🤣😂😂 بنده خدا معین 🤣🤣😂😂 من دلم واسه نسترن و تاپیک های قشنگش تنگ شده🙁

🌹
قربونت برم من، بیا قدمت رو چشمام🥰😍

ترنج بلیط بگیر بیا 🥲🥲🥲یه بیرون بریم🥰😍

2810