2777
2789
عنوان

شیرینی ناپلئونی 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 101 پست

به به یکی دیگه از تاپیک های جذاب ترنج بانوی کدبانو😍.

دستت طلا خانوم😍🌷♥️.

من عاشق ناپلئونی هستم کاش بشه یه سیستمی روش پیاده کرد خرد نشه موقع خوردن دیگه عالی میشه😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برای کریسمس با تم یلدا :)

این مدل 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکسی میتونه به سلیقه خودش یه چیزی ببره، منم ترجیح دادم دو مدل شیرینی باشه (رولت و ناپلئونی) و یه چی ...

عزیزم من فقط اینا نوشتم با یه لبخند😕

ایرادی نداری 

ابتکارانس خوش باشید

یه روزی مینویسم از اینکه سخت بود ولی من رسیدم به چیزی که لایقم هست✨❣️

اشکال نداره خدا نکنه این چه حرفیه 😘 با تاپیکت یاد سریال پایتخت و شخص رحمت افتادم 😂😂😂😂

😍😍🥰🥰😁😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو دنیای به این بزرگی فقط من ناپلئونی دوست ندارم؟رولت و نون خامه ای و لطیفه رو خیلی بیشتر دوست دارم

منم خیلی شیرینی دوست ندارم 🫠🫠

نوش جان عزیزم آشپز نمونه 😍⁦❤️⁩

مرسی فدات شم 😍

به به یکی دیگه از تاپیک های جذاب ترنج بانوی کدبانو😍.دستت طلا خانوم😍🌷♥️.من عاشق ناپلئونی هستم کاش ...

قربونت برم‌مهربون😍😍🥰🥰مرسی 🥰

من یه راهکار دارم‌ سایز شیرینی و کوچیک کنیم یهویی بشه گذاشت تو دهن😁😁😁😂😂😂

عزیزم من فقط اینا نوشتم با یه لبخند😕ایرادی نداری ابتکارانس خوش باشید

دوست دارم با رسم و رسوم و فرهنگ و غذا و کلا یلدا و نوروز و... آشنا بشن😍 یکبارم واسشون غذای ایرانی درست کردم

دوست دارم با رسم و رسوم و فرهنگ و غذا و کلا یلدا و نوروز و... آشنا بشن😍 یکبارم واسشون غذای ایرانی د ...

اره من فکر کردم ایران هستید الان دیدم نه

بنظرم خیلی عالیه این فکر🧡

یه روزی مینویسم از اینکه سخت بود ولی من رسیدم به چیزی که لایقم هست✨❣️

اره من فکر کردم ایران هستید الان دیدم نهبنظرم خیلی عالیه این فکر🧡

نه عزیزم 🌺🌺🥰🫂🤝

قربونت برم‌مهربون😍😍🥰🥰مرسی 🥰من یه راهکار دارم‌ سایز شیرینی و کوچیک کنیم یهویی بشه گذاشت تو دهن😁 ...

زنده باشی عزیزم ♥️😘😘.

درسته دقیقا راه حلش همینه ، پیشنهادتون عالی بود👌👌🌹

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
احسنت خیلی خوب با فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی آشنا شن 😁⁦👌🏻⁩

اره بابا😁 غذاهای ایرانی و دوست داشتن، کنجکاون راجع ب رسوم ما ...فعلا با یلدا آشنا بشن تا بریم بعدی😉😉

زنده باشی عزیزم ♥️😘😘.درسته دقیقا راه حلش همینه ، پیشنهادتون عالی بود👌👌🌹

😁🫂🫂😍قربونت برم 🌺🌺

2810