2777
2789
شاید خالی بسته و الکی گفته یا واقعا زنش ناامید شده و اینم پررنگتر کرده چرا بگه الان باهم دوست بشین

زنش کلا. ادا. روشنفکری. میاد. میخواد بگه من. ازادی طلب

منم. برام. عجیب بودا

ولی. از نزدیک دیدمش. همبن مدلی کلا

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یه لحظه خودت رو جای اون خانم میذاشتی

خدا شاهده من. اصلا. نمیخواستم. اینکارو کنه

من. فقط گعنم. اسم. سام. دوست دارم

شانس زد اون اول. پسر دار شد گذاشت سام

وگرنه. من ارزوم بود. پسر خودم. سام باشه

محمد مهدی اسم کراشمهههه😍😂خیلیم خوشگله اتفاقا😂😍❤️❤️❤️❤️خدا پسرتونو حفظ کنه

فدات بشم مرسی،اتفاقا پسر منم بور و خوش چهرس😂

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
ببخشید حالم از جفتتون بهم خورد، مخصوصا از اون مرتیکه، بیچاره زنش!

من که. اجبارش. نکردم

۱۲سال پیش. گفتم این اسم. دوست دارم ار بچگی

من. سال بعدش ازدواج کردم

اون. پای. این حرف موند

پسر اون از. بچه های منم. بزرگتر حتی

من. بچه اولم. دختره

مامانت و پزشکت میدونن اسم بچت اسم دوست پسرت؟

من توعمرم باکسی نبودم وجزوخط قرمزهام بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خداحفظش کنه عزیزم میشه بادل پاکت واسه ابجیم دعا کنی اونم مادربشه ۱۵ساله که چشم انتظاره

ممنونم عزیزم 

دل من که پاک نیست 

لطف خدا و کرامت اهل بیت بود 

اما به روی چشم حتما دعاگوی ایشان هستم ان شاءالله حاجت روا بشه 

خدایا خودت حافظ نی نیم باش الهی آمین
اون. اسمی که من. گفتمو گذاشتگاهی فکر میکنم. کاش. مادر. بچش. انتخاب. کرده. بود

دلم گرفت بغضی شدم:)))))

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
سلام ..داستان من برای خودم خیلی جالبه ..میدونم منظور اسی چیه و ربطی نداره حرفام ولی دلم خاست داستانم ...

وای عزیزم چقدر قشنگ خدابرات حفظش کنه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

چ مضخرف فک کن اسم عشق سابق جعفر یا خدیجه بوده بعد بخواد بزاره رو بچه بیچاره🥴

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

2810