2777
2789

بله اسم پسرم داستان داره اونم داستان امام حسین (ع)

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اسمش آرتامه عمه اسکلش میگف از رو دنیا جهانبخت گذاشتم میلیاردر بشه اسمش ک من انتخاب کردم کارن یا ...

دنیا جهانبخت اخه🥴🥴

بیخیال مهم اینه قند عسلت الان کنارته خدا واست نگهش داره 💙

اصلا بیخبر. نیست همه چی میدونه ولی واقعا. براش مهم نیستامن خودم. برام. عجیبه چطور. یه زن. انقد بی تف ...

شاید خالی بسته و الکی گفته یا واقعا زنش ناامید شده و اینم پررنگتر کرده 

چرا بگه الان باهم دوست بشین

وا این چه سیب زمینی بوده

شاید زورش نمیرسه مثل من با شوهرسابقم جلو چشمم ب ۳تا دختر پیشنهاد دوستی داد هیچی نگفتم چون همیشه کتکم نیزد با کمربند و شلنگ گاز

خود دختره معرفت داشت فهمید ب رفیقاش گفت بریم رفتن 

بعد شوهرم از حرص گفت دیگ تورو با خودم بیرون نمیارم 

بە نظرم این کار خیانتە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

2810