2777
2789
مجردم اما یه آدم چطور وجدانش رو خفه میکنه و این ظلم رو در حق بچش میکنه اسمش یاد یه رابطه کهنه باشه

به نظر من ظلمی در حق بچه نیست اسمه دیگه اسم باید قشنگ باشه حالا چه اشکال داره که مادر یا پدر باهاش خاطره هم داشته باشن؟ اسم شمر و یزدو که نذاشتی 

خدایا راضیم به رضای تو
آره خودش گفت اسمشوبذارم

بیچاره شوهرت 

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂

والا😂😂

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

این چیزا خیال کردم داخل فیلمااااسسسس🤦‍♂️یبار عاشق شدم ولی ب نفرت تبدیل شد بی خبررر رفتتت ۱۸ماهه ینی ببینمش با تریلی از روش رد میشمممم در این حد عشق میتونه ب تنفر نبدیل بشهههه.....اقا وقتی میخای بررری ب طرف بگووو دیگه چرا طرف تو بلاتکلیفی قرار میدی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

چه قدرزشته اینکاراواین خزبازیا

منکه عشق نداشتم ولی اگرم داشتم وقتی قراره یکی دیگروبرای یک عمرزندگی انتخاب کنم قاعدتاترجیحم مردزندگیم وسلیقه ی اون روحساب میارم

عشقی هم باشه گذشته واکثراین خزبازی هاهم ازروی احساساتی شدن وبچگی هست

بله داییم با زن اولش ک اسمش غزل بود بخاطردخالت خانواده ها جدامیشن ولی عاشقانه همو دوست داشتن .. 

بعدش زن تا ابد مجردموند و داییم ازدواج دوم کرد و از دومی سه فرزند داره ولی همیشه بیاداولیه و میگه اخرش برش میگردونم 

۳۰ سال گذشته ... و اونموقع نیازنبوده پدر بره شناسنامه بگیره مادرم ب داییم میگه توبرو سراغ شناسنامه و ثبت احوال   بابام خارج ازکشور بوده میگن .. اسمم و میخواستن بزارن نسرین  ک داییم سرازخود گذاشته غزل ینی زن اولش      حالا زن دومشم اصلا باهام خوب نیست و همش میگه ازت حس خوبی نمیگیرم 😐

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اسم منو پدر بزرگم انتخاب کرد خوشبختانه یا متاسفانه اسم معشوقشو گذاشت رو من 😇

مادر بزرگم ازم متنفرهههههه

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یکی از اقوام بعد سه سال فهمید اسم معشوق سابق همسرش روی دخترشه ، اقا بهش خیانت کرد بعدا

خدارو گواه میگیرم که حتی یک بار هم دیگه با اسم خودش اونو صدا نزد 

و ارتباطش با دخترش بشدت بد شده 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

2810