2777
2789
عنوان

دندون پزشکه بهم گفت عزیزم 🙂😂 منظوری داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 125 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/14945506/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%86%D9%85 ...

عرض کردم تو امضا دست چند نفره چرا باورتون نیست مگه همه دروغگو هستن؟

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته اما عزیزم من نوجوون ۱۴/۱۵نیستم که بعضیا اینطوری برخورد میکنند منم یک آدمم هرکسی شخصیت داره ...

سلام گل من یک کامنت گذاشتم اما الان پاکش کردم ..اگر کامنت ندیدی که چه بهتر اما اگر  خوندی و ناراحت شدی من عذر میخوام 🙏موفق باشی گل 🌹 

الان میگه کاربری دست چن نفره🤣

دروغ نمیگم من دوست بزرگوار ،حتمن خودت زیادی دروغ میگی که حرف بقیه سخته باورش 

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره

منم یه بار که انتخابات بود رفتم پای صندوق یکی از دوستای عموم که همکارشم بود وقتی اومدم بیرون گفتم خسته نباشید خداحافظ گفت خداحافظ عزیزم حالم بد شد ۸ سال گذشته ومن دیگه نخواستم اون آقا روببینم 

تو تاپیک های قبلیش گفته دهم تجربیهالان میگه دانشجو معلمم

آره الان دیدم☹

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

سلامت باشی اولین تاپیک من همینه که زدم خودم جدیدا کاربری گرفتم تو یک گروه های دانشگاه مون کاربری ها ...

ماهم باور کردیم خانم دانشجو!!!

یعنی شما از خودت نمیتونی یه اکانت داشته باشی!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سلام گل من یک کامنت گذاشتم اما الان پاکش کردم ..اگر کامنت ندیدی که چه بهتر اما اگر خوندی و ناراحت ش ...

موید باشید بانو اختیار داری🫂🤍

ماهم باور کردیم خانم دانشجو!!!یعنی شما از خودت نمیتونی یه اکانت داشته باشی!!

نه چرا داشته باشم ؟‌...؟

که شناسایی بشم 

2810