2777
2789

شما هم همینطورین یا نه من توهم زدم؟

اخه هم حس میکنم عنکبوت نمیدونم سوسکی چیزی روی بدنم راه میره هی میترسم باز نگاه میکنم هیچی نیست 

چرا اینجوری میشم😐 

همش دلم میریزه و بدنم به خارش میاد چندشم میشه از این حالت 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس هستین 

منم کتاب آنسوی مرگ و خوندم ۴۰صفحه راجب جن و شیاطین یکم میترسیدم رفته رفته عادی شد برام

شما هم بخونین

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود 

تقاص 😊😊😊😊😊

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

منم ولی اخرش دیدم سوسک بود هواست باشه حیوانات هم باهوشن

اره خودمم ی بار مجرد بودم نصف شب ی سوسک بزرگ بود ی جیغی زدم همه بیدار شدن برا همون میترسم نکنه واقعا چیزیه هی😐🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

وای آره سر نماز😂

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
2810