2777
2789
عنوان

دندون پزشکه بهم گفت عزیزم 🙂😂 منظوری داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 125 پست
عزیزم ناراحت نشو حق بده به بعضی کاربر ها انقدر تاپیک های فیک خاستگار خلبان و خاستگار پزشک و ...دیدیم ...

آره درسته اما عزیزم من نوجوون ۱۴/۱۵نیستم که بعضیا اینطوری برخورد میکنند منم یک آدمم 

هرکسی شخصیت داره بهش بر می‌خوره 

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا اصلا از اونا نیستم من خودم دانشجو معلمم و خیلی موقعیت پزشک دارم ولی این عجیبه یخورده

خدایا منو سوسک کن 

اسی میگه دانشجو معلمم 

چندتا تاپیک قبلش هم نوشته

دبیرستانی هستم مامانم نمیزاره

اصلاح کنم 

خدایا چراااااا اخهههعهه😭😭😭😂😂

عزیزم حرفای خودت باهم نمیخونه اولش میگی منظوری داشت؟؟؟ اخرش میگی خواستگاری کرد 😑

بهرحاااال عزیزمو اینا ک معمولا میگن 

از خواستگاریشم حس بدی گرفتی بگو نه و تمام 

🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اسی کلاتاپیکات محورخواستگاروعاشق شدن میگذرهانشالاموفق وعاقبت بخیربشی

سلامت باشی اولین تاپیک من همینه که زدم خودم  جدیدا کاربری گرفتم تو یک گروه های دانشگاه مون کاربری های نینی سایت دست چند نفر میدیم استفاده میکنیم محض اطلاع 

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
آره درسته اما عزیزم من نوجوون ۱۴/۱۵نیستم که بعضیا اینطوری برخورد میکنند منم یک آدمم هرکسی شخصیت داره ...

عزیزم الان دیدم تاپیکتونو که گفتید دهم تجربی هستید☹

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

عزیزم ناراحت نشو حق بده به بعضی کاربر ها انقدر تاپیک های فیک خاستگار خلبان و خاستگار پزشک و ...دیدیم ...

تو تاپیک های قبلیش گفته دهم تجربیه

الان میگه دانشجو معلمم

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

2810