2777
2789

تنها از زیارت امام رضا برگشتم،الانم اصفهانم و باید با اتوبوس حرکت کنم سمت جنوب کشور چون خونمون جنوبه کشوره.اما باید تا عصر بمونم اصفهان چون هم نوبت دکتر دارم و هم‌ اتوبوس ساعت ۴.۵ حرکت میکنه...

جا واسه خواب اینا که ندارم و واسه گرفتن سوییت هم حداقل باید ۳۰۰ تومن داشته باشم که ندارم،البته با جیب پر رفتم مشهد اما خب پولام تقریبن دیگه تموم شده.

حالا چیکار کنم وسیله هامو بذار کجا؟ یکی از کوله هامو باید همرام باشه،اون دو تا کوله ام سنگینن و واقعا نمیشه جا به جاشون کرد تا عصر!!! منم که بیمارم... و غریبم اینجا...

بنظرتون وسیله هامو بذارم کجا؟

بذار ترمینال توی اون مرکزی که بلیط عصر رو ازشون خریداری کردی البته وسیله مهم مثل پول اینا اگه توشه بردار

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همون ترمینال اتوبوسی که قراره سوار ماشین بشی بری جنوب با یکی از غرفه دارا صحبت کن اگر امانتداری داشت بده اونجا اگه نداشت به یکی از غرفه ها بده نهایت نگه میدارن

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بذار ترمینال توی اون مرکزی که بلیط عصر رو ازشون خریداری کردی البته وسیله مهم مثل پول اینا اگه توشه ب ...

خب اخه مسافت زیاده تا راه اهن اصفهان.

باید برم مرکز شهر و بعد که کارم تموم شد باز برگردم راه اهن که وسیله هامو ببرم...اهههه

توی ترمینال قسمت امانتی ها پولم کمتر از سی چهل تمن میگیره

باید برم مرکز شهر و بعد که کارم تموم شد باز برگردم راه اهن که وسیله هامو ببرم...اهههه

تو همون ترمینال اتوبوسی که قراره سوار ماشین بشی بری جنوب با یکی از غرفه دارا صحبت کن اگر امانتداری د ...

راه آهن چرا ...مگه نمیگی با اتوبوس باید بری ببر ترمینال که غروب بیای وسایلتو برداری و سوار شی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
2810