چه چیزهایی باید در معیار مهم ظاهر در نظر داشته باشیم؟ (ادامه)
د: داشتن حد یقف در زیبایی:
یعنی باید با خودکنترلی یه جایی بایستیم و اینقدر خواستگاری نکنیم/خواستگار رد نکنیم به امید اینکه به تمایل زیادی برسیم وگرنه دچار تنوع طلبی میشیم و زمانی که تنوع طلب بشیم با دیدن بهتر -که یقینا وجود دارد- پشیمون میشیم.
نشونه ی یک فرد تنوع طلب چیه؟
برای انتخاب خیلی تحقیق میکنه و بعد از انتخاب باز هم تحقیق میکنه و با دیدن بهتر پشیمون میشه که چرا بیشتر نگشتم. به طور مثال فرد میخواد یک شال بخره، مغازه های زیادی رو میگرده و وقتی شال رو خرید باز توی مغازه ها دنبال شال میگرده و وقتی مورد بهتر با قیمت مناسبتری میبینه پشیمون میشه و نمیتونه از شالی که خریده لذت ببره. یا مثلا یه گوشی داری و تازه خریدی بعد از یه مدتی این حست میاد سراغت که میخوای تغییرش بدی.
چرا باید اختلال تنوع خواهی رو کنترل کنیم؟ چون در بستر زندگی به جایی میرسی که میبینی با دوست همسر، با تاکسی ارتباط گرفته.
چطوری خودم رو کنترل کنم؟ از امکانی که در اختیارم هست، پرهیز میکنم. مثلا غذا گرم دوست دارم. برای اینکه خودم رو کنترل کنم غذای سرد میخورم. شب وقتی میخوام بخوابم، سرم رو بالشت نمیذارم. فوتبال دوست دارم ببینم، نمیبینم تا بزرگ بشم. وقتی این کار رو کردی میتونی وقتی عصبانی شدی خودت رو کنترل کنی. وقتی زن زیباتری رو دیدی چشم فرو ببندی و بگذری.