2777
2789

۳۷ سالمه مجردم بابام خونه حبسم کرده پس شاغل نبودم پول ندارم کار کجا بود همین جاهای کم پسرها تو پیدا کردن کار موندند تازه کسی به خانم ۳۵ ساله کار نمیده همه جا نیروی زیر ۳۵ ساله میخوان 

چطور پول دارند برای برادرم که از من کم سن تره و مجرده و درآمد داره ، خونه بخرند بگن هر وقت خواستی برو توش زندگی کن 

چطور پول دارند برای زنش ۵۰۰ میلیارد سرویس طلا و چند تا النگو بخرند

چطور داره هزینه ی مراسم عقد شو بدن 

چطور داره هزینه ی مراسم عروسی برادرمو بده 

چطور داره برای خرید ماشین برادرم کمکش کنه 

چطور داره با اینکه برادرم درآمد داره خرج از شیرینی تا کت و شلوارشو بده چطور برای منی که حقمو خوذدند بهم بدهکارند منو تو خونه حبس کردند جلوی درامد داشتنمو گرفتند پول ندارند حقمو بدن!!!  ،اگر نداره چطور میخواد پول جهیزیه منو بده 

اگر پول نداره چرا حبسم کرد 

اگر پول نداره چرا انقدر پیش رمال رفته که خونه جن داره امکان زندگی نیست 

کاربری دست دو نفره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵۰۰ میلیارد؟ 🤣😂🤣🤣🤣

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بیشتر ببینید

خودتو از اون خونه نجات بده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
۵۰۰ میلیارد؟ 🤣😂🤣🤣🤣

اشباهت تایپی حتما

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
همه پول میخوان اینترنت سرچ کردم یا خیلی کوتاه میگن نفقه با پدره اگر شاغلی مستقل شو اگر نه بسوزو بساز

عزیزم

دختری که شاغل نباشه نفقش با پدره 

میتونی دادخواست مطالبه نفقه بدی 

جلسه تشکیل میشه بعد جلسه تعیین کارشناس میشه 

بسه به درامد پدرت نفقت مشخص میشه