2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هشتاد درصد مشکل در سر اسپرم ها یعنی طبیعی نمیشه باردار شد؟

باید عکسو ببینم .. چون تو ازمایشگاه ها شکل نرمال اسپرم بالای ۴ درصدم اوکیه ولی بعضی جاها نه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

۱۰ درصد شکل اسپرم ها نرماله ، حتی جلوشم نوشته نرمال

بالای ۴ درصد خوبه برای باروری 

ازمایش همسرتون نرماله کلا از همه نظر مخصوصا حرکت اسپرم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

۱۰ درصد شکل اسپرم ها نرماله بالای ۴ درصد خوبه برای باروری ازمایش همسرتون نرماله کلا از همه نظر مخصوص ...

۷۲ ۷۳ درصد اسپرم ها حرکت رو به جلو دارن تا حالا این همه ازمایش اسپرم دیدم دراین حد خوب نبودن 😃😃 ماشاءالله 

اخه میگن اسپرمضعیف بشه بچه دختره قوی باشه پسر الان مال شوهر من تا چه حده

عالیه 

۷۲ ۷۳ درصد اسپرم ها حرکت رو به جلو دارن تا حالا این همه ازمایش اسپرم دیدم دراین حد خوب نبودن 😃😃 ما ...

جدا دست گلت درد نکنه زندگی قراره ببرم دکترمون نگاه کنه اما همش تا اون موقع استرس داشتم

جدا دست گلت درد نکنه زندگی قراره ببرم دکترمون نگاه کنه اما همش تا اون موقع استرس داشتم

نه عزیزم استرس نداشته باش مشکلی وجود نداره 

از نظر شکل و تعداد و ph و چسبندگی و مایع سازی و همه عالیه