2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 78843 بازدید | 1081 پست
لامصب تو خودت هم نمیفهمی چی میگی😂😂😂پیاز و حبوبات؟😐🤦🏻‍♀️😂خب بگو چه جمله ای باید میگفت که غیر م ...

الان مثلا میخوای من برات عین مکالمه رو بچینم آدم باید در شرایطش باشه من هنوز واقعا در تعجبم برای شما عادیه که ا

مثلا یه غریبه از پدرتون خواستگاری کنه شما رو  و واکنش پدر من براتون عجیب بوده 

در ضمن گفتم اصلا چنین چیزی در اطراف ما نبوده و نیست که من بخوام برای شما بگم و گفتم اگر چنین چیزی بشه اینقدر مستقیم که اینجور بقول اسی زنداداش بهش  بر بخوره نخواهد بود

میگیری چی میگم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌ما بلد نیستیم میشه مقدماتشو بگی چجوریه؟

گمونم مقدماتی که نی نی سایتیا تو توهماتشونه همون تعقیب و گریزه... طرف خوشش بیاد بدوه دنبال دختره هی پشت درختا پشت ماشینا قایم شه دختره نبینش خونه رو پیدا کنه به هزار سختی... اونوقت مادرشو هی بفرسته خواستگاری خانواده دختره رد کنن بعد هزار بار گل و شیرینی فرستادن دختر خانم جواب بله رو بده که عزت بشه... ولمون کنین بابا مردم حوصله خودشونم ندارن ی کلمه میگن دخترت قصد ازدواج داره نداره تکلیف خودشون بدونن

آی گل گفتی... هر چند وقت یباری ی تاپیک این مدلی هست کنار خواهرشوهر مجردم و مادرشوهرم ازم خواستگاری ک ...

والا خب کلا اینجا خانواده شوهر ینی قوالظالمین 🤣🤣

مرد مطلقه رو خراب میدونن 

زن مطلقه رو فرشته دو عالم 

مردها خاین هستن 

زن ها همیشه فداکار متعهد

عروس هم که کلا باید تاج سر باشه 😆😆😆😆😆😆😆😆

الان مثلا میخوای من برات عین مکالمه رو بچینم آدم باید در شرایطش باشه من هنوز واقعا در تعجبم برای شما ...

خودت عزیزم‌میگیری چی مبگی؟  من  که واقعا متوجه نشدم امیدوارم دوستان لاقل متوجه شده باشن وقتت هدر نرفته باشه

الان مثلا میخوای من برات عین مکالمه رو بچینم آدم باید در شرایطش باشه من هنوز واقعا در تعجبم برای شما ...

ما پدرامون یه همچین چیزی هم بشه خودشو کوچیک نمیکنه بگیره پسر مردمو بزنه

رک میگه نه یا اصلا با زبون بهشون میفهمونه کارشون زشت بوده.

دیگه زدن نداره.

اما اکثرا و ۹۹ درصد خاستگاری ها از مادر یا خودِ دختر میشه.خیلی کم‌پیش میاد از پدر خاستگاری کنن.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
لامصب تو خودت هم نمیفهمی چی میگی😂😂😂پیاز و حبوبات؟😐🤦🏻‍♀️😂خب بگو چه جمله ای باید میگفت که غیر م ...

نمک دون الان کجاش مسخره کردن داشت خانم عاقل داریم صحبت میکنیم درست حرف بزن این ادا و اصول ها برای باهوش نشون دادن خودت چیه در میاری

من نقد های شما رو مورد خطاب قرار دادم منطورم این بود طوری صحبت نکن طوری نظرات من رو بازگو نکن که انگار منظورم از غیر مستقیم اینه بهش بگی پیاز داری و تو در کمال بانمکی اومدی از این موضوع که گفتم نمیدونم چطور منطورم رو بیان کنم سو استفاده کردی خب بنده ی خدا دارم باهات صحبت میکنم این اداها و جبهه گیری ها چیه انگار حالا در خونتون رو خواستگاراتون بستم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
ما پدرامون یه همچین چیزی هم بشه خودشو کوچیک نمیکنه بگیره پسر مردمو بزنهرک میگه نه یا اصلا با زبون به ...

من این رو بی  غیرتی میدونم در کمال بی شرمی کسی از دختر ۱۷ ساله شما بدون مقدماتی خواستگاری کنه و شما روشنفکرانه واکنش نشون بدی

دیدی یه چیزی میگی خودت هم نمیدونی😂😂😂

واکنش پدر تو به قتل رسوندن طرفه بعد تو میگی واکنش پدرم براتون عجیبه😐😐😐😐😐

زنداداش چیکاره س که بخواد بهش بر بخوره؟؟؟ مادر استارتر که خانم جاافتاده ای هستن بهشون بر نخوره زنداداش کیه!!

از کی تا حالا زنداداش شده دلسوز آدم اونم با سابقه درخشانش تو خواستگاری های قبلی!

تو چرا انقد هاری میخپای پاچه ملتو بگیری یه شوهرو میکنی نترس همچین مسئله رو جنایی کردی که حالا کار زنداداشتم زشت ب اون ربطی نداش ولی توهم یکم ارووووم ب خدا خونه شوهر خبری نیس الان خودت خواهر شوهری مگه چی هستی  خونه شوهر همینه سر کله زدن با ی مشت ادمی که ب جای مغز تو کلشون گچه و دنبال دعوان  اون زنداداشت مثلا ب خیال خودش غیرتی شد 

2810