2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 82243 بازدید | 1082 پست
اصلا خواستگاری نباید. میکرده من اگر جای مادر فروشنده بودم به یه بهانه ای سعی میکردم شماره شون یا شما ...

خب زن فروشنده هم مقدمه چینی کرده که برادرم از دخترتون خوشش اومده قصدمون خواستگاریه که حالا تو مراحل بعدی شماره مادر اسی رو بگیرن و برن خونشون... اگه زنه فروشنده شمارشو میداد میباس چی بگه؟ بگه اگه دختر میدین ی زنگ بزنین بیاییم خونتون؟ 🤔

عزیز من شما مستقیم دختر مردم رو می بینی میگی به به خواستگاری و ...غیر مستقیم اولا باید وارد کار شد ب ...

طرف یکبار اومده مغازه و میره و هیچوقت نمیبینیش

غیر مستقیم چطور باید وارد کار شه وقتی هیچ شماره و ادرسی نداره؟

شماره میخواسته که باهم آشنا شن خانواده ها همو ببینن تحقیق کنن

یکی دو سال کار پیش رو دارن برا آشنایی خواستگاری یعنی ببینی طرف مقابل میخواد با تو آشنا شه یا نه 

انگار کج فهمیدی که خواستگاری یعنی دختر رو همون لحظه ببرن محضر

انقد نظراتت ناپخته س تعجب میکنم 24 سالت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از پدر دختر خاستکاری نکنن از کی خاستکاری بکنن مرد همسایه ؟ هرچی حرف میزنی عجیبتر میشی

وای خدایا کی میره از پدر دخترش رو وسط خیابون ندیده و نشناخته خواستگاری می کنه دیگه بخدا داری عجیب بازی در میاری 

مادری عمه ای خاله ای کسی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

از من تو خیابون خواستگاری شد یعنی مادرشون منو دیدن از من خیلی خوششون اومده بود اول گفتم نه ولی شرایط پسرش و که گفت من دوست داشتم عکس پسرشونم دیدم دیگه شماره خونمونو دادم اومدن و کمتر از ۱ ماه دیگه جشن نامزدیه و الان تو مرحله ی اشنایی هستیم 

و واقعا خوبه شرایط مالیش که عالییییی 

واسه تولدم دوتا ۱۰ تومن فقط برای جشن و عکاسی داد اونم دو نفره بازم خودش تولد گرفت خودش برام گوشی گرفته خانوادش یه ست گوشواره و گردنبند طلا 

هروقت میاد به دیدنم محاله گل و کادو نخریده باشه انقدر با شعوره و شخصیته که خدا میدونه

جدا ازینا به شدت با اخلاقه هم خودش هم خانوادش 

من زیاد ازین جور خواستگارا داشتم تو مطب دکتر عروسی مهمونی ولی همه رو رد میکردم

بعضیا واقعا خوششون میاد تو نگاه اول نمیشه انکار کرد

بی فرهنگی یعنی بری از پدر یه دختر نوجوان دخترش رو خواستگاری کنی یعنی اینقدر بی کس دیدی دختر رو که وس ...

عزیزم‌ما بلد نیستیم میشه مقدماتشو بگی چجوریه؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
بی فرهنگی یعنی بری از پدر یه دختر نوجوان دخترش رو خواستگاری کنی یعنی اینقدر بی کس دیدی دختر رو که وس ...

اگر دختر بی کس میدید ادم حسابی نبود بهش شماره میداد دختره روگو ل میزد ی دستم دختر میبرد اتاق خاب   

طرف یکبار اومده مغازه و میره و هیچوقت نمیبینیشغیر مستقیم چطور باید وارد کار شه وقتی هیچ شماره و ادرس ...

اصلا شما انگار نمیفهمی من چی میگم 

غیر مستقیم نه اینکه به بهانه پیاز و حبوبات 

منظورم غیر مستقیم مسئله این که خانواده ها با هم آشنا شن و اشاره به خواستگاری 

نمیدونم چطور بگم اینقدر بی پروایی برای من مثلا خیلی عجیبه به شخصه اینقدر مستقیم اینقدر  غافلگیرانه کلا عادت داریم به همه چیز با مقدمات 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اگر دختر بی کس میدید ادم حسابی نبود بهش شماره میداد دختره روگو ل میزد ی دستم دختر میبرد اتاق خاب

من نمیدونم شما با چه فرهنگی بزرگ شدید یا اصلا شاید ما روشنفکر نیستیم ولی برای ما چنین چیزی خیلی عجیبه یه غریبه بیاد دختر رو از پدر خواستگاری کنه من از خواستگاری از مادر هم اظهار تعجب کردم بعد دیدم از پدر هم برای شما عادیه 

شاید هم روابط و ارتباطاتات ما با پدرمون فرق داره

از من تو خیابون خواستگاری شد یعنی مادرشون منو دیدن از من خیلی خوششون اومده بود اول گفتم نه ولی شرایط ...

اینا ازین‌پسرای آسو پاس دلشون میخواد که ۶ سال سر کارت بذاره پول شارژشم خودشون بدن و اخرم مث بی کسا عاشقِ طرف میشن و میگن اگر تا ماهِ ایندا نیای خاستگاری قرص میخورم خودمو میکشم.

اینجوری شخصیتشون حفظ میشه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810