رفتیممغازه صاحب مغازه ی زن بود با داداشش زنه منو از مامانم خاستگاری کرد گفت داداشم خوشش اومده ازدخترت میگه خاستگاری کن یهو زن داداشم باعصیانیت گفت وا این چ مدل خاستگاریه بچشم بفل زنه بود بچه زو کشید از بغلش زفت از مغازه بیرون بعد زنه گفت مطمنم ک این خاهرت نبودچون انگار خیلی ناراحت شد گفتم زن داداشمه گفت پیداس چشمم نداره واقعا فاز زن داداشمو نفهمیدم
از پدر دختر خاستکاری نکنن از کی خاستکاری بکنن مرد همسایه ؟ هرچی حرف میزنی عجیبتر میشی
اسی تاپیک قفل کن داری کم کم انگ حسادت میخوری... هم خودت و مادرت میدونین و هم کل نی نیسایت میدونن کار زن داداشت بد بوده ولی چون زن داداشه نمیخوان پشتشو خالی کنن... تا صبح بگو زن داداشم اینکار کرد میگن ما هم بودیم همینکار میکردیم🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا ازینپسرای آسو پاس دلشون میخواد که ۶ سال سر کارت بذاره پول شارژشم خودشون بدن و اخرم مث بی کسا ع ...
من خودم تو یه رابطه ای بودم چند سال فکر کن خانواده هامون راضی نمیشدن قصدمون ازدواج بود نشد که بشه واقعا حس میکنم شانس اوردم
یعنی تو این چندوقت اشنایی همه کاری برام کرده حتی با اینکه چیزی مشخص نیست همش کارتمو شارژ میکنه هربار میریم بیرون کلی خرید یعنی من خودم دیگه خجالت میکشم و معذب میشم از هیچی کم نمیزاره برام