2777
2789
عنوان

کار زشت زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 82487 بازدید | 1082 پست
زنده نمیزاری؟ یعنی به قتل میرسونیش؟مزاحمت از نظرت به اندازه خواستگاری بد نیس؟ یعنی کسی که مزاحمت بشه ...

اونم میکشم ولی چنین چیزی خیلی بهم بر میخوره من فکر میکردم همه همینطور هستن اصلا چنین چیزی مثل مزاحمته یا یجور کوچیک نشون دادن دختر و خانوادشه واسم تو ذهنم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا عروس ها خیلی حسودن خودشون کنار مادرشوهر هستن میگن ازمون خواستگاری شده و افتخار میکنن ولی یکی ا ...

آی گل گفتی... هر چند وقت یباری ی تاپیک این مدلی هست کنار خواهرشوهر مجردم و مادرشوهرم ازم خواستگاری کردن رفتم تو ابرا... همه هم میان به به چه چه حال خواهرشوهرت گرفته شد... حالا از ی خواهرشوهر مجرد خواستگاری شده همه خودشون گذاشتن جای عروسه فشاری شدن و کار عروس در نظرشون خیلی خوب بوده🤣

اصلا خواستگاری نباید. میکرده من اگر جای مادر فروشنده بودم به یه بهانه ای سعی میکردم شماره شون یا شما ...

به چه بهانه ای شمارشو بگیری؟

شماره خودتو بدی اونا چرا باید زنگ بزنن؟

حالا بر فرض شمارشونو گرفتی زنگ میزنی چی میگی که مقدمات آشنایی رو آماده کنی که حضوری تو مغازه نتونستی بگی؟

خواستگاری کرده به این معنیه که بیشتر با هم آشنا شن شاید اصلاپسر خوشش نیاد و ازدواج سر نگیره، خواستگاری همون پیشنهاد آشنایی

حقشه کاش خودمم بزرگ بودم میزدمشببخشید دیگه فرهنگ ما داغونه عادی نیست برامون وسط خیابون غریبه ها ازمو ...

وسط خیابون نبوده توی مغازه بوده و اینا اون خانمو میشناسن.

بعدم شما خودِ پسره خاستگاری کرده بدتون اومده،مادر یا خاهرش خاستگاری میکردن بازم میرفتین پسره رو گیر میاوردین میردینش؟؟؟؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اصلا خواستگاری نباید. میکرده من اگر جای مادر فروشنده بودم به یه بهانه ای سعی میکردم شماره شون یا شما ...

خب بعضیا ذوق دارن دوس دارن زوتدتر به نتیجه برسن و برن جلو ‌ و کلا عجولن

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یا حضرت فیل خدایا صبرم بده خب خاهرش مامانم کشید کنار گفت شماره منزل بدین ک مادرم تمای بگیره هم ...

خب زود بوده اصلا نباید بحث خواستگاری به این زودی وسط کشید 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
حقشه کاش خودمم بزرگ بودم میزدمشببخشید دیگه فرهنگ ما داغونه عادی نیست برامون وسط خیابون غریبه ها ازمو ...

ب نظرم کتک کاری بی فرهنگیه خاستکاری کردن  عیبی نداره رو فرهنگتون ب نظرن کار کنین 

خب متنشونم میخوندی ببینی مقصر کدومن

متناشو خوندم هر سری یه فشی به زنداداشش داده و پلشت و کثیف و اینا خطابش کرده اگه کثیفه به بقیه چ ربطی داره خیلی بدم اومد ک هر سری تاپیک زده زنداداش پلشم اینحوری کرد اونجوری کرد

نه کاری ب این تاپیک ندارم تاپیک های دیگش یکی درمیون راجب زنداداشه همش هم فشش داده

حتما ی ادم ت. خمیه که فحش میخوره... همیشه فحش دادن به کسی نشونه حسادت بهش نیست شاید واقعا ادم تو مخ و مزخرفیه... والا من اگه زن داداشم همین ی حرکتو در موردم میزد برای ی عمر نفرت کافی بود

به چه بهانه ای شمارشو بگیری؟شماره خودتو بدی اونا چرا باید زنگ بزنن؟حالا بر فرض شمارشونو گرفتی زنگ می ...

عزیز من شما مستقیم دختر مردم رو می بینی میگی به به خواستگاری و ...

غیر مستقیم اولا باید وارد کار شد بعدا یه مقدمات آشنایی با مادرش اصلا با خانوادشون همینجوری زرت قرار میزارین واقعا  همینجور الکی نیست که اصلا ببین طرف کیه اصل و نصبش چیه سریع شماره میدی آدرس میدی 

وسط خیابون نبوده توی مغازه بوده و اینا اون خانمو میشناسن.بعدم شما خودِ پسره خاستگاری کرده بدتون اومد ...

فکر کنم کار خدا بوده  پسره رو بزنن ک خدا بهش نشون بده اینا بد درد تو نمیخورن ول کن   

2810