2777
2789
عنوان

اونایی که میگن ما حس ششمیم بیاین

68 بازدید | 13 پست

خصوصیات ظاهری منو دقیق بگید

همشون دروغ میگن ینفر نتونست خصوصیاتمو دقیق بگه و بدون اشتباه 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

منم برات حدس می‌زنم قدت حدودا ۱۶۷ هست مدتی هست سر یه چیز دلخوری گاهی اوقات بدون دلیل استرس داری میان گرایی فصل زمستان به دنیا امدی و چشات قهوه ایی هست خوش چهره ایی و مهربونی و صورت کشیده ای داری و عاشق طبیعت هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برات حدس می‌زنم قدت حدودا ۱۶۷ هست مدتی هست سر یه چیز دلخوری گاهی اوقات بدون دلیل استرس داری میان ...

افریییینننن دقیقااااااا بلاخره یکی درست گفت

البته از تاپیکام نفهمیده باشی نمیدونم

ولی افرییییننن

پس چرا دنبال حس ششمی وقتی خودت هستی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
افریییینننن دقیقااااااا بلاخره یکی درست گفتالبته از تاپیکام نفهمیده باشی نمیدونمولی افریییینننپس چرا ...

چون می خوام چیز هایی که درمورد خودم حس می کنم دیگران هم همونو حس می‌کنند دلیل خاصی ندارهد

چون می خوام چیز هایی که درمورد خودم حس می کنم دیگران هم همونو حس می‌کنند دلیل خاصی ندارهد

اینده رو هم میتونی بگی

خودت متولد آبانی

عزیزم من طالع بین نیستم که فقط هرچی حس میکنم رو میگم نه متولد آبان نیستم

اهان ممنون عزیزم حست واقعا قویه🫠❤️

بنظرت ح منو دوست داره واقعا؟

حسم میگه آره فک کنم غربیبس احساس می کنم یا همکار هستین یا همسایه

غریبس نه دوریم از همدیگه دو دلم بابتش

عزیزم من طالع بین نیستم که فقط هرچی حس میکنم رو میگم نه متولد آبان نیستم

عزیزم لطفا بگو م ح چجوریه؟

و احساسش چیه بمن

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد