سلام من از یه ماه پیش میخواستم عضو بشم نتونستم امروز به سختی عضو شدم توروخدا سرزنشم نکنین حالم خیلی بده همش تو فکرمه یه سمی چیزی پیدا کنم بخورم الانم همش دارم گریه میکنم توروخدا بیاین دارم تایپ میکنم بگم چه بلایی به سرم اومده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان داری به خودت و بچه اولت آسیب میزنی . من بعد سقط از همسرم دلخور بودم چرا با من درموردش حرف نمیزنه . ولی قشنگ برام توضیح داد گفت هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر درگیرش میشی . وقتی کاری رو انجام دادی و قبلش کلی برای تصمیمت فکر کردی دیگه هی چرا چرا نکن ازش بگذر
الان داری به خودت و بچه اولت آسیب میزنی . من بعد سقط از همسرم دلخور بودم چرا با من درموردش حرف نمیزن ...
اره دارم اسیب میزنم حتی فکر خودکشی به سرم میزنه . همش دلم میخواد زمان به عقب برگرده و این کار غلطو نکنم . کلی برنامه ریزی و انگیزه داشتم حالم کلی خوب بود همشو خراب کردم با دست خودم الان امیدم به چی باشه!؟😭💔
ببین خوراکی های ارامبخش و مدیتیشن خیلی مهمه . به همسرت بگو حالت بده و ازش بخواه کمکت کنه بذار بهت آرامش بده . مشکلاتی که داشتی و باعث شد به سقط فکر کنی رو یادت بیاد . در نهایت کاریه که شده بهش فکر نکن