2777
2789

گناهی ک توش حق الناس نباشه

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جز حق الناس که یا باید جبران کنی یا طرف خودش حلال کنه بقیه گناها بخشیده میشه ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

سقط جنین چی؟

والا میترسم بگم

بریزن رو سرم

پس من سکوت

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

همه ی گناها بخشیده میشه

توبه ی هر گناهی متفاوته

یه سری از گناها فقط توبه میخواد مثل دروغ

یه سری از گناه ها علاوه بر توبه جبران میخواد مثل حق الناس نماز روزه

یه سری از گناه ها علاوه بر توبه ترک اون عمل اعتیاد آور رو میخواد مثل دیدن فیلم مستهجن خودارضایی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

سلام. ما ظنمون باید خوب باشه به خدا و رحمت و بخششش

البته، هر گناهی راه توبه بخصوصش رو داره

باید بپرسیم از دفتر مرکع و عمل کنیم

مثلا درباره غیبت، مرجع بنده که رهبری هستند گفتند در صورتیکه میشه حلالیت طلبید، باید حلالیت کلی بطلبیم

مثلا بگیم حلال کنید اگر حرفی چیزی پیش آمده

اما اگر در صورت حلالیت طلبیدن بدونیم اون شخص کینه به دل میگیره و دعوا و فتنه میشه و... نیازی به حلالیت طلبیدن نیست

به جاش برای گناهان اون شخص باید دعا کنیم و به نیابت از اون اعمال خیر انجام بدیم مثل نماز و صدقه و...

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
سقط جنین چی؟

سقط جنین قتله. هم باید توبه واقعی کرد هم باید دیه رو داد. البته بعضی گناه ها هستن اثرشون باقی میمونه مثل کسی که شراب خورده اگر توبه هم بکنه اثر مستی هست.

خداوند روی جان دیگران حساسیت زیاد داره البته که رحمتش هم بی کران هست و بدون حساب میبخشه. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
سقط جنین قتله. هم باید توبه واقعی کرد هم باید دیه رو داد. البته بعضی گناه ها هستن اثرشون باقی میمونه ...

خیلی گریه کردم ،توبه واقعی کردم،پیش خدای خودم روسیاه شدم ،من و خدا خیلی رابطه خوبی داشتیم ،نمیدونم چرا اینکارو کردم اون روز نه فکرم کار می‌کرد نه قلبم ،احساس میکنم خدااز م رو برگردوند ،تا آخر عمرم عذاب وجدان دارم،، میشه التماس کنم برام دعا کنی خدا یه فرصت دیگه بهم بده

خیلی گریه کردم ،توبه واقعی کردم،پیش خدای خودم روسیاه شدم ،من و خدا خیلی رابطه خوبی داشتیم ،نمیدونم چ ...

حتما

وقت توبه هم مهمه نیمه شب جمعه ماه رجب شعبان رمضان خدا بی حساب میبخشه

گریه بر امام حسین هم خیلییی عجیبه

اگر گریه بر سیدالشهدا نیمه شب جمعه باشه معجزه میکنه.