2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی احتمالش کمه 

منم همینطوری بودم دکترم گفت اکه مشکل مالی نداری برو آزمایش سلفری بده نداری هم نرو خیلی احتمالش بالا نیست 

ولی من ترسیدم و رفتم جوابش خوب اومد ولی بازم میترسیدم الان بچم یکسالشه و سالمه

ولی اگه مشکل مالی نداری حتما برو 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

جواب غربالگری من با درصد سندروم بود ولیذامینو سنتز نرفتم شمرخداسالم هم بود هردوبارداریم همینطوربود 

چندسالته من یکیش 36سال و بعدی 39ساله بودم بیشتر به دلیل بالا بودن سن بود 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اره ۳۶

پس حتما بده سنت بالاست احتمالش هم بالا میره

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
2810