2777
2789
عنوان

جنین مشکوک به سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 50 پست
آزمایش سل فری بده خوب چرا میخوای ذهنت رو مشغول کنی. واجبه این آزمایش الان برات. یا اگه اونو نخوای آم ...

بله دوست من رفت آمینو داد چون ریسکش رو خیلی بالا زده بودن.

بعد آزمایش بچه سقط شد. بعد جوابش اومد سالم بوده بچه

اره ۳۶

احتمال بیماری رو به دلیل سنت داده وگرنه مطمئن باش بچه خودش مشگلی نداره سالمه 

حالا یه تست خون هست میفرستن نمونه رو المان که سلامت یا خطر رو در جنین تایید میکنه ازامینوسنتز هزینش بالاتره ولی بیرخطره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا

بله عزیزم این ازمایش ی نوع احتمالات ک فاکتورای مختلفی توش تاثییر داره مثل سن ازدواج فامیلی و وزن زاید و چنتا پروتیین خون و عدد nT

جواب اکثر کسایی ک بشون گفتن سندروم داون سالم بودن نترس اگر از نظر مالی مشکل نداری سلفری بده خودتو راحت کن

سلام اول از همه بگم که نگران نباشید انشالله که مشکلی نیست برای خیلیا غربالگری اول ریسک بینابینی یعنی متوسط و یا حتی بالا در میاد که نیاز به یه آزمایش تکمیلی دیگه مثل کواد مارکر یا سلفری هست انجام میدید و ۹۹ درصد مواقع جنین سالمه و مشکلی نیست.

من بارداری اولم با اینکه ۲۸ سالم بود ریسک بینابینی زدن برام دکترم گفت غربالگری تست تشخیصی قطعی نیست نگران نشو بعدشم برام کواد مارکر و آنومالی نوشت خدا رو شکر بوم سالم بود الان دخترم ۶ سالشه و ماشاالله سالم و باهوشه.

الآنم باردارم چند هفته پیش غربالگری اول ریسک بالا در اومد دکترم برام سلفری نوشت و گفت احتمال زیاد بخاطر سنته رو سن ۳۵ و بالاتر خساست منم الان ۳۴ سالمه، خلاصه تا جواب سلفری بیاد کلی استرس کشیدم چون گفتن دو تا سه هفته جوابش طول می‌کشه بیاد و نمونه ها میرم تهران، خلاصه هفته پیش بعد ده روز جوابش اومد و خدا رو صد هزار مرتبه شکر بچم سالمه ۶ تومن هزینه سلفری شد که فدای یه تار موش، ولی استرس داره بهرحال.

الآنم هفته بعد باید برم آنومالی دعا کنید همه چیز خوب باشه.

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
مگه هزینه سلفری چقدره؟

اینجا ۷ تومنه اگه بیمه تکمیلی داشته باشی یه مقدار هزینش رو میده بیمه خودت هم مدارک ببری بعدا یه مقدارش رو میده(البته من بیمه نیروهای مسلح رو می دونم بقیه رو نمیدونم)

اینجا ۷ تومنه اگه بیمه تکمیلی داشته باشی یه مقدار هزینش رو میده بیمه خودت هم مدارک ببری بعدا یه مقدا ...

خب خوبه ،من فکر کردم خیلی خیلی زیاده  اینطوری که گفتین😅

باید برم غربالگری اول هیچی ازش سر در نمیارم 😑

2810