2777
2789
عنوان

شما‌چقدر هزینه میکاپ میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 125 پست
منم عروسی عموم هس چند روز دیگه موندم چیکار بکنم

اگه لوازم آرایشت خوبه خودت آرایش کن واسه موهات فقط برو سالن 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کرم پودرم خوبه😂یه مشکل بزرگ هس که من بلد نیسم خیلی آرایش کنم

پس پیش یه میکاپ کار خوب و منصف برو بعضی سالنا چون فقط شمال شهرن صدبرابر پول میگیرن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
من چن وقت پیش رفتم عروسیه دوستم ۱۵۰۰ عالی بود

چه خوب موهات کوتاهن؟

من برعکس پول لباس ندادم هزینه آرایش کردم و خدایی ام از همه خوشگلتر شده بودم😂

راستشو بخوای من از نظر خودم خوشگلم😂

برای همین رو صورتم خیلی مانور نمیدم

تا الان که ۴۴ سالمه برای عروسی کسی پول مکاپ به آرایشگاه ندادم

البته قبلا به موهام خیلی می‌رسیدم

اونم در حد مش و .....

همیشه موهام شیک و تمیز بوده

لباسامم همیشه مرتب

ولی خودم به خودم میرسم

راستشو بخوای من از نظر خودم خوشگلم😂برای همین رو صورتم خیلی مانور نمیدمتا الان که ۴۴ سالمه برای عروس ...

ماشالا خواهرر 🧿😂آره آرایش زیادم برعکس زشت میکنه بنظرم

اصلا هم نمیدونن چی بهت میاد .یا مثل روح میشیم یا مثل ذغال🤣🤣

یعنی میکاپ آرتیستی که دوره رفته و مدرک داره نمیدونه و کارش خوب نیست؟!

جالبه

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

من اعتماد به نفسم معمولیه فقط به نظرم درست نیس اینقدر ظاهر رو ملاک هر کار بدونیمشما ارایش نمیکنی؟

توعروسی نمیشه چون وقتی بقبه کلی به خودشون رسیدن و ساده باشی یه جوریه مگه اینکه خودت خوشگل باشی 

نه موهام تا باسنمه یکم فر کرد

خیلی خوب گرفته 

2810