مارشمالو00 مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 عنوان شماچقدر هزینه میکاپ میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 125 پست واسه عروسی ۵ تومن میکاپ و شینیون باهم کمه؟ بقیه همه بالای ۵ تومن هزینه داده بودن یکی که ۱۵ تومن داده بود میکاپ وی آی پی😐شما هاچقدر هزینه میدین گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀 دیروز | 18:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 نه پنج تومن اوکیه وقتی گفت ۵ تومن فشارم افتاد😂تازه نصف بقیه پول دادم من گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 ن دیگ باید لوازم کامل باشه من کاملشو دارم واس همین خودم میکاپ انجام میدمهرجامیرم باورنمیکنن خودم میک ... آره ولی درس شد دیگه فقط واسع مو اونم شاید برم آرایشگاه خیلی گرون میگیرن😑 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
رزسفیدددددد عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 409 بعد چکار کردی😢 همونجوری رفتم عروسی پوستم خیلییی روشنه کرم پودر سیاه زده بود گردم سفید صورتم سیاه شبیه اسکلا شده بودم
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 من هیچ گونه آرایشی نمیکنم .... هیچوقت.فقط ضد آفتاب. تو عروسی فقط ضدآفتاب؟؟😐 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 همونجوری رفتم عروسی پوستم خیلییی روشنه کرم پودر سیاه زده بود گردم سفید صورتم سیاه شبیه اسکلا شده بود ... وایی چه ناشی بوده طوری نیست یبارم من نوجوون که بودم آرایشگره منو شبیه جن درست کرده بود 😂 شستمش با گریه خودم آرایش کردم هیچوقت نمیبخشمش 😑💔 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 شنیون همراه با میکاپ شد ۵ تومن؟ آرره گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 کرده بود این واییی خاک برسرش 😢😳 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
رزسفیدددددد عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 409 وایی چه ناشی بوده طوری نیست یبارم من نوجوون که بودم آرایشگره منو شبیه جن درست کرده بود 😂 شستمش با گ ... من دیر کرده بودم حتی وقت نشد بشورمممم😭😭
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 هیچیکلا هیچ وقت آرایش نمیکنم حتی واسه عروسی مگه میشه🥲 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مارشمالو00 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4597 واقعا هم ازش متنفرم حرومش اون پول طوری نیست فدا سرت گذشته دیگه🫂❤ گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
فرشته۳۹ عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 5080 حتی واسه عروسی مگه میشه🥲 آره هیچ عروسی رو ارایش نکردم فقط یه کرم نزدیک پنج شش ساله الان آرایش نمیکنماینقدر راحتم که خدا میدونه
رزسفیدددددد عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 409 طوری نیست فدا سرت گذشته دیگه🫂❤ هر چند زیاد نبود ولی هنوز ته دلم مونده😂😂😂😂😂