2777
2789

به نطرتون طلاق و زندگی بعدش سخت تره یا زندگی کردن با کسی که دیگه دوسش نداری،از چشمت افتاده،بهش اعتماد نداری و به اعتمادت خیانت کرده؟

بچه ندارم.ده ساله ازدواج کردم و سنم هم کم نیست

حمایت مالی خانواده م رو دارم و تک دخترم.

اما تا حالا به خانوادم نگفتم طلاق میخوام.نمیدونم چه واکنشی دارن.حرف مردم براشون مهمه خیلی.ولی خب از اینا هستن که برای بچه هاشون همه کار میکنن.همه،حتی پدر و مادرم فکز میکنن ما هیچ مشکل خاصی نداریم و خوشبختیم.نذاشتم بفهمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم دوست دارم جدا شم ولی پشتوانه ندارم ازینان که سرکوفت میزنن

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
منم دوست دارم جدا شم ولی پشتوانه ندارم ازینان که سرکوفت میزنن

از من به شما نصیحت 

به حرف مردم اهمیت ندین 

شما یه بار زندگی میکنید پس نترسید و همیشه طلاق بد نیست یه وقتهایی پیروزی هم حساب میشه 

2810