2777
2789
عنوان

نامزدم فقط پنجشنبه ها میاد

95 بازدید | 4 پست

من شهرستانم اون بخاطر کارش تهران خونه گرفته بعد فقط تو هر هفته فقط پنجشنبه ها میاد جمعه صبح برمیگرده الان سه ماهه نامزد کردیم یبارم نگفته بیا پیش من دوروز بمون خودشم ابدا خیانت نمیکنه بیشتر تو فاز اینه که من مستقل زندگی میکنم هفته ای یکبار میاد بودنشو تا میام بفهمم میبینم داره می‌ره همش خونه میمونم تنها خیلی ناراحتم 

یه دختری که به هرچی که خواسته تا الان رسیده و بعد این هم تغییری نخواهد کرد و بازم میرسه😎🥰😂❤

خانما اینکه گفتم پنجشنبه منظورم رابطه جنس.ی نبود روز تعطیلش پنجشنبه س)

یه دختری که به هرچی که خواسته تا الان رسیده و بعد این هم تغییری نخواهد کرد و بازم میرسه😎🥰😂❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اینکه گفتم پنجشنبه منظورم رابطه جنس.ی نبود روز تعطیلش پنجشنبه س)

خب بیاد عزیزم چ اشکالی داره منطورتو نمیفهمم

نمیشه خودت پیشنهاد بدی بری پیشش؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
خب بیاد عزیزم چ اشکالی داره منطورتو نمیفهممنمیشه خودت پیشنهاد بدی بری پیشش؟

انگار راضی نیس از ته دل وگرنه میگفتم