2777
2789

ما داخل یه خونه سه طبقه زندگی میکنیم که طبقه اول ما هستیم طبقه دوم مادر صاحب خونه که شوهرش فوت کرده  طبقه سوم هم خودش و زنش از خیاط ورودی ما جدا گونه هست خیاط مشترکه ولی ورودی جداگانه یه پارکینگ سرپوشیده جلو خونه ما هست یه خیاط خلوت هم داریم چند روز هست همش خیاط خلوت تمیز میکردم میرفتم میدیدم که اشغال کیک پلاستیکش تو حیاط خلوت هست تمیز میکردم روز بعد دوباره همچنین امروز رفتم دیگه دیدم یه گلوله مو هست تو حیاط خلوت زن صاحب خونه جوون هست خیلی خانم خوب و مهربونی هست واقعا ولی همش کار مادرش هست یا نوه هاش که میان خونش الان تو اون پارکینگ جلو خونه ما اومده سبدها سیب زمینی و پیازش گذاشته خوب با اون مشکلی ندارم هیچی همسایه هستیم بالاخره اونها گذاشته که بارون خرابشون نکنه آخه جلو ورودی ما هستن  ولی دیشب دیدم اومده ظرف خالی ترشی و چکمه و ... گذاشته خیلی اعصابم خورد شد اونجوری ورودی ما خیلی بد میشه می‌خوام برم ظرف ها ترشی و چکمه اینا بزارم زیر یه تخت که تو همون پارکینگ اونم از خودشون هست بد میشه یعنی ؟ یه بار هم تازه اومده بود سبد سیب زمینی و پیاز من جا به جا کرده بود بهش گفتم من دوست دارم همون جای قبلی باشه دوست ندارم جلو خودم شلوغ باشه دیگه دست نزد

اگ ورودی جدا دارین نباید وسایل‌شو جلوی ورودی شما بذاره.

درسته مستاجر هستین ولی خونه در اختیار شماس

درمورد کثیف کردن حیاط هم تذکر بدین بهشون

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی من رو مخم میره کسی در خونم اینجوری کنه😑

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

2805

به صابخونه بگو بگو اشکال نداره این سبدا و وسایل رو بزارم جلو ورودی خونه خودش چون مهمون میاد خونم خجالت میکشم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مستاجری همینه دیگه حرف بزنی می گه خونه خودمه چون واحدی نیستی

ربطی نداره منتی نیست پول دادیم تا زمان اجاره خونه در اختیار ما هست منت پولمون میکشیم من پدر شوهرم یه آپارتمان پنج طبقه 250 متری داره هرچی گفتن بیاین اونجا زندگی کنین گفتم نه می‌خوایم مستقل باشیم مستاجر باشم مگه هرچی میگن باید عمل شه ناراضی هستن پول ما بدن بریم جای دیگه با خسارتمون

ربطی نداره منتی نیست پول دادیم تا زمان اجاره خونه در اختیار ما هست منت پولمون میکشیم من پدر شوهرم یه ...

هم ورودی جدادارید هم ازمشترکه استفاده میکنید؟اگه آره که اون طرف وببندید فقط ازپارکینگ استفاده کتید اینجوری خودتونم راحتترید هم امن تره هم این اعصاب خوردیارونداره ولی درمورد آشغال ریختن توحیاط باهاشون  صحبت کنیدشایدواقعابچه میریزه که خب باتذکرمادرشون معمولادرست میشه

هم ورودی جدادارید هم ازمشترکه استفاده میکنید؟اگه آره که اون طرف وببندید فقط ازپارکینگ استفاده کتید ا ...

نه ما یه خیاط خلوت داریم که پشت خونه هست یه دستشویی داخل حیاط خلوت هست با یه انبار کوچیک ولی خوب اینا پنجره ها اتاق خوابشون به طرف حیاط خلوت هست که همش از پنجره داخل حیاط خلوت اشغال میریزن کثافتا ولی حیاط جلویی مشترک هست فقط طبقه دو و سه از حیاط ورودیش جدا هست طبقه اول هم جدا هست که جلو خونه ما یه مکان سرپوشیده هم هست چون بالاش بالکن خونه اونا وگرنه خونه رفتنی باید اول از یه در بریم داخل حیاط که بعدش بریم داخل خونمون که اینا الان اومدن همون جلو خونه ما که سرپوشیده وسایلشون گذاشتن