2777
2789
عنوان

حالم بده

58 بازدید | 11 پست

بیست سالمه شوهرم نمیزاره برم پیش رفیقام تا میرم سریع زنگ میزنه ایندفعه می‌خواستیم بریم مغازه با رفیقام نگاه ساعت کرده گفت الان ۴۱ دیقه اس تک ۵۱ دیقه باید تو خونه باشی یک دیقه دیرتر شد سریع زنگ زد که ارع نباید دیگ بزارم اصلا جای بری خیلی دلم گرف مامانمم تا درد و دل میکنم براش پشتی اونو میکنه اصلا منو دوست ندارن 

حتی ایندفعه یکی از فامیلامون با مامانم اومد خونمون تا دید اون اومده نشست تو خونه تا ببینه چی میگیم چون از اون فامیلمون هم خوشش نمیاد دوست دارم برم ناخن یاد بگیرم نمیزاره 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۰

ببین قربونت برم ، من حس میکنم همسرت اصلا تمایل نداره شما با دوستاتون رفت و آمد داشته باشید ، چه بسا این رفتارهاش هم بخاطر همین هست ، شاید اگر این دوست ها مشترک بودن یعنی رفیق های شما متاهل بودن و با همسرانشون میومدن خونتون و همسرتون هم توی جمع بود یا با هم جایی میرفتیم راحت تر کنار میومد ، پیشنهادم بهت اینه رفت و آمد با دوستاتون به حداقل برسونی کمش کنی ، و اینکه هر دفعه میری بیرون به یاد همسرت باشی زنگ بزنی بگی بدون تو خوش نمیگذره اما مجبور برم اگه نرم میگن بعد ازدواج دور شده از ما ، دلتنگ دیدنتم یا ... یا اینکه یک چیزی براشون بخرید بیارید ، کیکی ، نوشیدنی ، یک وسیله کوچیک یا هر چی که خودتون خوردید 

برای افراد فامیل اگر درجه یک هستن کم کم زمینه ایجاد کن از رفتارهای خوب اونها بگو تا همسرت مشتاق دیدارشون بشه ، اگر درجه یک نیستن که بنظر شخص من خیلی رفت و آمد خوب نیست مخصوصا اگر همسرتون راضی نیست ، 

ناخن هم که هزار تا راهکار هست که با سیاست راضیش کنی بری کلاس ❤️

ببین قربونت برم ، من حس میکنم همسرت اصلا تمایل نداره شما با دوستاتون رفت و آمد داشته باشید ، چه بسا ...

کلا من رفیق ندارم اینا هم که میگم فامیلا خودشن بعد ازدواج من باهاشون دوست شدم حتی وقتی تو جمع خانوادگیشون هم میرم میگه نباید بری پیش اینا 

تا برم همش زیر چشمی نگاه میکنه که چکار میکنم

ببین قربونت برم ، من حس میکنم همسرت اصلا تمایل نداره شما با دوستاتون رفت و آمد داشته باشید ، چه بسا ...

خسته ام 

خانواده خودمم پشتم نیستن هیچکدومشون الان دارم گریه میکنم و تایپ میکنم بقران 

خسته ام خانواده خودمم پشتم نیستن هیچکدومشون الان دارم گریه میکنم و تایپ میکنم بقران

گریه نکن قشنگم ، گریه اگر چاره کار بود که تا الان مشکل ما همه حل شده بود ، شما یکم سیاست و وارد کارت کن ، محبتت رو به همسرت بیشتر کن ، ابراز و بیان عشق داشته باش ببین وضعیت چطور میشه ❤️🫂