2777
2789

برای هر نفر ۵ تا حمد میخونم خدا هر کس که مریضه رو شفا بده❤️

شما هم اگه خواستید ختم استغفار بردارید ۳۰۰۰۰تاست هر چقدر تونستید بردارید به نیت اینکه خدا گناهان مون رو ببخشه و گره های زندگیمونو باز کنه چون دلیل همه ی گره های زندگی مون همین گناهان خودمونه

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله خدا به حق رحمتش همه مریض ها رو شفا بدن

ذکر استغفار واقعا معجزه میکنه

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

انشالله خدا به حق رحمتش همه مریض ها رو شفا بدنذکر استغفار واقعا معجزه میکنهبرای هر خواسته ای که داری ...

ممنونم گل خیلی مفید بود حتما انجام میدم حاجت روا بشید😍

میشه دعا کنید به عشقم برسم و کنکورم قبول بشم؟🥺خیلیم دلم نی نی میخاد🥺اگه دعا کردید حتما بهم بگید منم دعاتون کنم❤️ یک عدد درونگرام و عاشق خدام و خدا بهترین دوستمه!اگه دوست داری پیش خدا مقام بالایی داشته باشی غرور نداشته باش و کسیو قضاوت نکن قاضی فقط خودشه ما هیچ وقت نمی‌تونیم همو قضاوت کنیم و اینکه مواظب حرفامون باشیم که دل کسیو نشکنیم رعایت کردن اینا هم تو زندگی واقعی و هم اینجا خیلی مهمه...دعا میکنم همه به اهداف و عشقشون برسن و خدا مریضارو شفا بده و به تنگ دست ها رزق و روزی بده و مشکل همه رو حل کنه آمین❤️

روزی ۲ جز معنای فارسی قران از اول قران تا آخر قران چون کل قران ۳۰ جز هست ۱۵ روزه تمامه و روزی ۲۰۰۰ ذ ...

خیلی ممنون عزیزم دقیقا میخواستم ازتون بپرسم که چجوری ختم کنم 

شما خودتون تا حالا انجام دادید؟به حاجتتون رسیدید؟