2777
2789

چشمم دچار این ناخنکه لعنتی شده 

یکیش دیگه خیلی حاد شده 

الانم دکتر بهم گفته اگه میخای تا عملش کنم 

ولی شنیدم میگن اگه ناخنک رو عمل کنی بدتر میشه خیلی نگرانه این قضیه‌ام از اونورم واقعاا نمیتونم کنار بیام باهاش چون اذیت میشم😔💔

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در این باره دارید یا خودتون یا اطرافیانتون عمل کردن راهنماییم کنید راستی بعد عمل چقد طول میکشه که قرمزیش از بین بره و به حالت عادی برگرده؟؟ 

خدا خیرتون بده براتون صلوات میفرستم🙏🏻🥺

فقط میدونم بعداز عمل ،برگشت داره و راهی هم جز عمل نداره

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کی گفته بدتر میشه😐😒من عمم چندین سال پیش عمل کرد خیلیم خوبه

نگفتن بدتر میشه میگن احتمال برگشت هست

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
توکلینیک بلافاصله بعدعمل مرخص شدوچون هفته قبلش عمل اب مرواریدم کرده بودیه خورده اذیت داشت

تهران؟؟ 

قرمزی چشمشون تا چن وقت بود؟ 

یعنی کسی بعد چن روز ببینه میفهمه ناخنک عمل کرده؟؟

2810