2777
2789
تفسیر دل؟ متاسفانه من نمیدونم پدید آورنده این کتاب کیه ولی مطمعنم منو شما هرگز نمیتونیم هم دیگه رو ق ...

درضمن به کسیکه نمیشناسی توهین نکن 

شایدم خودت مغزفندقی هستی به اینم فک کن

معتقد به تسلسل 

مشکل شما تصورتان از تناسخ هستچیزی که اسلام بهش باور داره سیکل معیوب نیست روایت از حضرت امام صادق گفت ...

این رجعت  که میگین کاملا متفاوت از تناسخ هست 

تناسخ یعنی اینکه  روح آدمی  پس از مرگ در کالبد جسم تازه  ای میاد به این دنیا و زندگی جدیدی رو شروع میکنه  چیزی که لا اقل تو این تاپیک بعضی فکر میکنن اینجوریه 

ولی رجعت تفسیر خاص خودش رو داره واقعا از حوصله این تاپیک خارج هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک ایه رو لطفا نام ببرید ایه ی ۹۹ و ۱۰۰ سوره ی مؤمنون را مطالعه کردید ؟یا صحبت های دکتر الهه ی قمش ...

من ایاتو میگم ولی ا خ و ندای دوزاری تو مغزتون کردن که اینا راجع به قیامته نه چیز دیگه 

چون پیش زمینه ذهنیتون اونا هستن بازم نمیتونید باور کنید که

گفتم که باید تفسیرهای درستش رو بخونید

معتقد به تسلسل 

این رجعت که میگین کاملا متفاوت از تناسخ هست تناسخ یعنی اینکه روح آدمی پس از مرگ در کالبد جسم تازه ...

رجهت همون تناسخ شیعی هست 

من از اول هم گفتم تناسخی درست به حساب میاد که همون آدم دوباره بر نگرده اینکه شما حرفام رو نخونده ریپلی کردی به من مربوط نیست 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2805
😂😂😂😂😂اساتید بزرگ

واو ....

بله اساتید بزرگ حتما اون هاییهستن که از هندو ها خط مشی می گیرن 😁

به هر حال عزیزم امیدوارم که شما ان شاالله بعد از صد سال که این دنیا رو ترک کردیم با بهترین ورژن خودت بیای و حال کنی. والا. ما که بخیل نیستیم 😁

رجهت همون تناسخ شیعی هست من از اول هم گفتم تناسخی درست به حساب میاد که همون آدم دوباره بر نگرده اینک ...

پس لطفا کلمه ی تناسخ  رو به کار تبریک 

چون  دو مقوله ی کاملا   جدا هستن  و عوام یه تفسیر  من درآوردی ازش دارن 

پس لطفا کلمه ی تناسخ رو به کار تبریک چون دو مقوله ی کاملا جدا هستن و عوام یه تفسیر من درآوردی ...

اینکه عوام تصور اشتباهی از تناسخ دارن دلیل نمیشه کلمه غلط باشه 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

طاقت فرساست من تحمل همین یه زندگی رو هم ندارم 

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
واو ....بله اساتید بزرگ حتما اون هاییهستن که از هندو ها خط مشی می گیرن 😁به هر حال عزیزم امیدوارم که ...

انشالله 

بله چون من سعی میکنم مطالعه کنم وبه علم بیفزایم و همونطور حاهل از دنیانرم 

و اونجور که بدنیا اومدم همونطور اکبند دنیارو ترک نکنم و لول و درجه خودمو ارتقا بدم تا هی تکرار وتکرار نشه برام 

سوره غافرایه ۱۱

خدایا دوبار مارا میراندی و دوبار زنده کردی با به گناهان خود معترفیم ایا راهی برا خروج ازچرخه(تناسخ)وجود دارد؟؟؟

معتقد به تسلسل 

شما تصوری داری که عالم برزخ چطوریه؟ شاید زندگی و دوباره به دنیا اومدن باشه اما خود آیت الله ها هم می ...

کدوم آیت الله ها؟؟؟ تا حالا که اسلام تناسخ رو رد کرده و تا حالا نه دیدیم و نه شنیدیم که تاییدش کنن!! این آیت اللهی که شما میگین اسمش چیه ؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810