2777
2789
اینکه شما داری نتیجه ای که خودت از معنی آیه گرفتی رو به عنوان تفسیر بیان میکنی عجیبه ، ترجیحم اینه ب ...

الهه ی قمشه ای هم به شدت رد کردن 

من اگر بخوام  به تفسیری هم گوش بدم قطعا تفاسیر اساتید بزرگی همچون ایشون برام حجت هست 

ویس اینا توی نی نی سایت حیف نمیشه قرستاد مگرنه من کاملش رو داشتم که یه آیت الله ی کاملا توضیح می‌داد ...

میدونی متاسفانه یه عده به صرف اطلاعات غلط که تو ذهن دارن و به خودشون زحم نمیدن کتاب بخونن یا هزینه صرف کنن با قاطعیتم میگن نه 

تو قران فرموده اهل انکار هرگز ایمان نمیارن لطفا اهل انکار نباشید هی نگید نه مگه میشه امکان نداره و.... 

بجاش مطالعه کنید و شک کنید بگید ممکنه اینم باشه ها 

شک دریچه اگاهیه 

کتاب تفسیر دل 

تفسیر مهر 

تفسیر رهایی 

که تفسیرهای قرانن

و روح ربانی 

و کتاب سفر روح رو به همه شما توصیه میکنم 

معتقد به تسلسل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟

تاریخچه پیدایش اعتقادی تناسخ توسط یکسری بی دین به وجود اومد و با پیشرفت علم و سواستفاده از ضعف اعتقادی مردم غرب ادامه پیدا کرد و کلی منافع مالی و تجاری پشتشه که نمونش رو در هند داریم میبینیم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اعتقاد به تناسخ یعنی ایمان به عدالت خداقران پرازایات مربوط به تناسخه تفسیر دل که تفسیر سوره یس هس ته ...

تفسیر دل؟ متاسفانه من نمیدونم پدید آورنده این کتاب کیه ولی مطمعنم منو شما هرگز نمیتونیم هم دیگه رو قانع کنیم چون من به این جور علامه و ملای امروزی مغز بادامی اعتقادی ندارم با احترام😊

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اعتقاد به تناسخ یعنی ایمان به عدالت خداقران پرازایات مربوط به تناسخه تفسیر دل که تفسیر سوره یس هس ته ...

یک ایه رو لطفا نام ببرید 

ایه ی ۹۹ و ۱۰۰ سوره ی مؤمنون  را مطالعه  کردید ؟

یا صحبت های دکتر الهه ی قمشه ای 

این ها نظریاتی هست که از آیین هندو و بودا ریشه گرفته در اسلام رد شده

مشکل شما تصورتان از تناسخ هست

چیزی که اسلام بهش باور داره سیکل معیوب نیست 

روایت از حضرت امام صادق گفته شده ، از امام پرسیده شد قبل از آدم که بوده ؟ امام فرمودن کدوم آدم؟ - مگر غیر از آدم و حوا کسی رو داشتیم؟ + امام فرمودن : هزاران هزار  آدم داشتیم ، هر دوره ای برای خودش آدم داشته ، دوره ی اون انسان ها سر آمده و قیامتشون فرا رسیده ، دوره ی بعدی شروع شده ، 

* خداوند کی انسان رو خلق کرد ؟ کی نداره ، خداوند ازلی هست و آدم هم همینطور با این تفاوت که آدم ها در دوران های خودشون اومدن و رفتن * 

با گذشت زمان همونطور که زمین در اول کاملا پوشیده از آب بوده ، دوباره کل زمین رو آب می پوشاند ، عمر دوره ی ما هم سر می آید ، حضرت علامه محاسبه کرده که ۱۸۶ هزار سال دیگر بر اساس مسائل حیوی و نجومی کل کره ی زمین را آب می‌پوشاند و این دوره به پایان می‌رسد، و قیامت این دوره به پا می‌شود ، دوباره با گذشت زمان خشکی پیدا میشه موجودات خشکی پیدا میشن و این سیکل ادامه پیدا می‌کند 

در اون دوره ی بعدی انسان های پدید میان که در عرض این انسان های کامل فعلی هستند * کاملا همون فرد نیست ، در عرض اون فرد هست*

در اسلام بهش میگن رجعت 

این چیزی که نوشتم بر اساس چیز هایی هست که حضرت علامه در وصف رجعت گفتن 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
الهه ی قمشه ای هم به شدت رد کردن من اگر بخوام به تفسیری هم گوش بدم قطعا تفاسیر اساتید بزرگی همچون ا ...

من هم با حضرت علامه موافق تر هستم تا آقای قمشه ای 

چی بگم....ولی خب اگه این عدالت اون دنیا باشه که بهتره ..یه زندگی خوب و راحت بدون قید و بند های این د ...

وقتی تمام کارماهات پاس بشن و به خلوص کامل برسی تو زندگیهای دنیوی متعددت به اونجا که توصیف کردی میری به نور وارامش مطلق درجوار رحمت الهی و ارامش ابدی

معتقد به تسلسل 

الهه ی قمشه ای هم به شدت رد کردن من اگر بخوام به تفسیری هم گوش بدم قطعا تفاسیر اساتید بزرگی همچون ا ...

نمیدونم در مورد تناسخ به تنهایی چی گفتن ولی نمیتونن رجعت رو رد کنن ، دین شیعی رجعت رو پذیرفته 

تفسیر دل؟ متاسفانه من نمیدونم پدید آورنده این کتاب کیه ولی مطمعنم منو شما هرگز نمیتونیم هم دیگه رو ق ...

منم ب ا خ و ن د ا ی مطیع سیستم برده داری و ایجاد رعب ووحشت از جهنم و اخرت و ناامیدی و اسیری ادما در چرخه ت ن ا س خ باور ندارم 

انقد بیاید برید تا یه روزی اگاه بشید انشالله

معتقد به تسلسل 

این ها نظریاتی هست که از آیین هندو و بودا ریشه گرفته در اسلام رد شده

اتفاقا باقی ادیان رجعت شیعی رو به تمسخر میگرفتن ، حتما تحقیق کنید در موردش 

2810