2777
2789
منم لذت زیادی نبردم واقعا ولی دیگه روحم گنجایش این دنیا رو نداره حتی اگه بهترین زندگی باشه ..دوست د ...

اگر تناسخ کاملا واقعی باشه ، شما هیچ تصویری از زندگی گذشته ات نداری و توی یک موقعیت و شرایط دیگه به دنیا میای که احتمالا اون شما رو نسبتا راضی میکنه

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چی بگم....ولی خب اگه این عدالت اون دنیا باشه که بهتره ..یه زندگی خوب و راحت بدون قید و بند های این د ...

راستش چون خیلی مطالعه نکردم نمی تونم خیلی صریح نظر بدم...

ولی به نظر خودم هرچقدر هم بگیم روح می تونه به تنهایی تاوان گناه ها و ازار هایی که در دنیا رسونده رو بده خیلی درست نیست.

چون روح آگاه و جسم ناآگاه خیلی با هم متفاوت هستن و به همین دلیل طریقه مجازاتشون قطعا نباید مشابه باشه...

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا شکرت فک نمیکردم اینهمه ادم اگاه تو نی نی سایت حضور داشته باشن👏👏👏

ویس اینا توی نی نی سایت حیف نمیشه قرستاد مگرنه من کاملش رو داشتم که یه آیت الله ی کاملا توضیح می‌داد و چون با جزئیات میگفت منطقی بودنش درک میشد 

ما اطلاع دقیقی از اون دنیا نداریم ، کلا اطلاعات دقیقی از بعد از مرگ نداریم یه نظریه هست میگه که انقد ...

خب این فقط یه نظريه هست ...

اون چیزی که به صورت قطعی تر عقیده بهش دارن عالم برزخ هست ،یعنی کسایی که فوت شدن تو اون عالم هستن  و دیگه اینجوری نیست که هی بخوان بیان تو این دنیا ...‌

کلا به نظرم عالم وجود مراتب و مراحل مختلفی داره و دنیا هم یک مرتبه از اونه .....

راستش چون خیلی مطالعه نکردم نمی تونم خیلی صریح نظر بدم...ولی به نظر خودم هرچقدر هم بگیم روح می تونه ...

زیاد از منظر  مجازات بهش فکر نکردم 

برای من وقتی به اون دنیا فکر می کنم یه حس خلسه بهم دست میده 

خب این فقط یه نظريه هست ...اون چیزی که به صورت قطعی تر عقیده بهش دارن عالم برزخ هست ،یعنی کسایی که ف ...

شما تصوری داری که عالم برزخ چطوریه؟ شاید زندگی و دوباره به دنیا اومدن باشه 

اما خود آیت الله ها هم میدونن که این قضیه تناسخ درست هست فقط با یه سری جزئیات و اینا ، متفاوت از تصور شما از تناسخ

شما تصوری داری که عالم برزخ چطوریه؟ شاید زندگی و دوباره به دنیا اومدن باشه اما خود آیت الله ها هم می ...

حَتَّى إِذَا جَاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبِّ ارْجِعُونِ ﴿۹۹﴾
تا آنگاه كه مرگ يكى از ايشان فرا رسد مى‏ گويد پروردگارا مرا بازگردانيد (۹۹)

لَعَلِّي أَعْمَلُ صَالِحًا فِيمَا تَرَكْتُ كَلَّا إِنَّهَا كَلِمَةٌ هُوَ قَائِلُهَا وَمِنْ وَرَائِهِمْ بَرْزَخٌ إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ ﴿۱۰۰﴾
شايد من در آنچه وانهاده‏ ام كار نيكى انجام دهم نه چنين است اين سخنى است كه او گوينده آن است و پشاپيش آنان برزخى است تا روزى كه برانگيخته خواهند شد (۱۰۰)

این آیه در رد تناسخ و تایید برزخ هست 

حَتَّى إِذَا جَاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبِّ ارْجِعُونِ ﴿۹۹﴾تا آنگاه كه مرگ يكى از ايشان فرا ...

جلسات تفسیر شرکت کردید یا خیر ؟

حَتَّى إِذَا جَاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبِّ ارْجِعُونِ ﴿۹۹﴾تا آنگاه كه مرگ يكى از ايشان فرا ...

به نظرم این آیه حجت رو تمام کرده  مگر اینکه  کسی بخواد تفسیر متفاوت  ازش داشته باشه 

پآیین تر گفتم

اینکه شما داری نتیجه ای که خودت از معنی آیه گرفتی رو به عنوان تفسیر بیان میکنی عجیبه ، ترجیحم اینه بحث رو ادامه ندم ، اگر جلسات تفسیر قرآنی شرکت کرده بودید خوشحال میشدم هم صحبت شم اما الان خیر بی فایده هست

اینکه شما داری نتیجه ای که خودت از معنی آیه گرفتی رو به عنوان تفسیر بیان میکنی عجیبه ، ترجیحم اینه ب ...

در کنار تفسیر انسان عقل هم داره 

شما  تفسیر  چه کسی رو شرکت کردید؟

آیا اونجا کلمه ی برزخ به معنای  تجدد به این  دنیا معنی شده ؟

بسیاری از آیات آنچنان واضح  مبرهن هستن که نیاز به تفسیر  ندا ن 

2810