2777
2789
کدوم آیت الله ها؟؟؟ تا حالا که اسلام تناسخ رو رد کرده و تا حالا نه دیدیم و نه شنیدیم که تاییدش کنن!! ...

چیزی در مورد رجعت هم نمیدونی لابد؟

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله بله چون من سعی میکنم مطالعه کنم وبه علم بیفزایم و همونطور حاهل از دنیانرم و اونجور که بدنیا ...

آيا اشاره به دوبار مردن و دوبار زنده شدن انسان در آيه 11 سوره غافر نمی تواند تاييدی بر تناسخ باشد؟
«قَالُواْ رَبَّنَا أَمَتَّنَا اثْنَتَينْ‏ِ وَ أَحْيَيْتَنَا اثْنَتَينْ‏ِ فَاعْترَفْنَا بِذُنُوبِنَا فَهَلْ إِلىَ‏ خُرُوجٍ مِّن سَبِيل‏»؛ آنها مى ‏گويند: «پروردگارا! ما را دو بار ميراندى و دو بار زنده كردى اكنون به گناهان خود معترفيم آيا راهى براى خارج شدن (از دوزخ) وجود دارد؟»(1) سوای این که تفسیر دو بار مرگ و دو بار حیات چیست، باید گفت از این آیه نمی توان بر تناسخ استفاده کرد؛ چرا که قائلین به تناسخ، به مرگ و حیات های متوالی و متعدد معتقد هستند؛ ولی در آیه شریفه فقط بر دو بار حیات و مرگ اشاره شده است؛ پس نمی توان از آن برای اثبات تناسخ استفاده کرد.(2) افزون بر این که بایستی این آیه شریفه را در کنار دیگر آیات، تفسیر کرد. در آیات قرآن بازگشت به زندگی دنیا برای جبران گذشته، نفی شده است: «حَتىَّ إِذَا جَاءَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبّ‏ِ ارْجِعُونِ لَعَلىّ‏ِ أَعْمَلُ صَالِحًا فِيمَا تَرَكْتُ كلاَّ إِنَّهَا كلِمَةٌ هُوَ قَائلُهَا وَ مِن وَرَائهِم بَرْزَخٌ إِلىَ‏ يَوْمِ يُبْعَثُون‏»؛ تا زمانى كه مرگ يكى از آنان فرا رسد، مى ‏گويد: «پروردگار من! مرا بازگردانيد. شايد در آنچه ترک كردم (و كوتاهى نمودم) عمل صالحى انجام دهم!» (ولى به او مى ‏گويند چنين نيست! اين سخنى است كه او به زبان مى ‏گويد (و اگر بازگردد، كارش همچون گذشته است)! و پشت سر آنان برزخى است تا روزى كه برانگيخته شوند.(3) از طرفی در قرآن کریم آمده که خداوند ارواح انسان ها را پس از مرگشان، نگه می دارد: «اللَّهُ يَتَوَفَّى الْأَنْفُسَ حينَ مَوْتِها وَ الَّتي‏ لَمْ تَمُتْ في‏ مَنامِها فَيُمْسِكُ الَّتي‏ قَضى‏ عَلَيْهَا الْمَوْتَ وَ يُرْسِلُ الْأُخْرى‏ إِلى‏ أَجَلٍ مُسَمًّى إِنَّ في‏ ذلِكَ لَآياتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ»؛ خداوند ارواح را به هنگام مرگ قبض مى‏ كند، و ارواحى را كه نمرده‏ اند نيز به هنگام خواب مى ‏گيرد سپس ارواح كسانى كه فرمان مرگشان را صادر كرده نگه مى‏ دارد و ارواح ديگرى را (كه بايد زنده بمانند) باز مى ‏گرداند تا سرآمدى معيّن در اين امر نشانه‏ هاى روشنى است براى كسانى كه انديشه مى‏ كنند.(4)

جامع التفسیر نور ....

نه اعتقاد ندارم . و به نظرمم نظریه درستی نیست . شما میگین یک زندگی خوب بدهکار هستین از این دنیا . بلفضل شما تناسخ پیدا کنی وقتی از گذشتت خبر نداری چه سود ؟ 

آدم جنایت کاری که تناسخ پیدا کنه ولی از گذشتش خیر نداشته باشه این تنبیه چه سودی داره ؟ 

من اعتقاد ندارم

ولی شاید الان همون زندگیه بعدیته    

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
اگه ایمان داری سوره یس پر از مطالب راجع به تناسخ ترجمه تفسیر دل از مسعود ریاعی رو بخونید و کورکورانه ...

کورکورانه نیست گلم حتما اون تفسیر اشتباهه ،چون طبق دین ما اگه واقعا دین رو دقیق شناخته باشی ،انسان پس از مرگ به جهان دیگه میره و اونجا تو برزخ میمونه تا قیامت و..لطفاً هرچیز اشتباهی رواینجا نیاید بگید شاید یه عده به اشتباه بیفتن.هیچ جای قرآن هم غیر از این چیزی نگفته 

آيا اشاره به دوبار مردن و دوبار زنده شدن انسان در آيه 11 سوره غافر نمی تواند تاييدی بر تناسخ باشد؟«ق ...

صد در صد اون زنده شدن منظور زنده شدن مردگان در روز قیامت هست .نظرتون رو قبول دارم ⁦❤️⁩

کورکورانه نیست گلم حتما اون تفسیر اشتباهه ،چون طبق دین ما اگه واقعا دین رو دقیق شناخته باشی ،انسان پ ...

والا نشستن چندتا کتاب دوزاری خوندن بعد میان اینجا ما رو آگاه کنن که به تناسخ ایمان بیاریم 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
چرا میدونم .ولی شما اسم ایت الله مرجعتون رو بفرمایین ما هم استفاده کنیم😐😐

رجعت نظریه ی شیعیان هست ، اگر میدونستید چنین چیزی و نمی‌گفتند 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
صد در صد اون زنده شدن منظور زنده شدن مردگان در روز قیامت هست .نظرتون رو قبول دارم ⁦❤️⁩

رجعت  که دوستمون تو این تاپیک گفتن کاملا متفاوت  از  تناسخ هست 

تناسخ یعنی  روح به جسم تازه ای برگرده و بنا بر نظر پیروانش یه چیز عام هست و همه ی ارواح را در میگیره 

رجعت یعنی روح به همون بدن خودش برگرده و شرایط و تفسیر خاصی داره و واقعا تو این تاپیک نمی گنجه

2810