2777
2789

سلام بچه ها. من 22آبان انتقال جنین داشتم. دوتا جنین انتقال دادن و گفتن عالی بود جنینام و خلاصه دکترا خیلی امیدوار بودن. ولی من چهار شنبه شب یکم خونریزی داشتم صبح ک بیدار شدم دیدم لباس زیرم لکه قهوه ای داره و شدیدا درد پریودی دارم. زنگ زدم رویان گفتن سه تا شیاف استفاده کنم و صبر کنم تا پنج شنبه که برم آزمایش بدم. ولی من حالم بده. قشنگ درد پریودی دارم. الانم ک حموم بودم اومدم بیرون ازم خیلی کم خون آبه قهوه ای اومد بیرون. به نظرتون لانه گزینیه؟ یا دارم پریود میشم. کسی تجربه مشابه داشته ولی باردار شده باشه؟؟؟!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نکنه کمرت شله؟ نخود رو همینطور تو هاونگ بده یکی بکوبه آردش کنه خودت کنی بدتر بشی بعد با تخم مرغ محلی خمیرمانند کن بکشن کمرت با دستمال نخی بعد شال ببند خوب میشی اگه شل باشه کمرت

سلامتی و خوشبختی دخترم
نکنه کمرت شله؟ نخود رو همینطور تو هاونگ بده یکی بکوبه آردش کنه خودت کنی بدتر بشی بعد با تخم مرغ محلی ...

نمیدونم والا. میگم همسرم انجام بده ببینم تاثیری داره. امیدوارم درست بشه. خیلی درد پریودی دارم. انگار ک دارم پریود میشم.راستی شلی کمر یعنی چی؟؟!!؟

نمیدونم والا. میگم همسرم انجام بده ببینم تاثیری داره. امیدوارم درست بشه. خیلی درد پریودی دارم. انگار ...

بده حتما انجام بده برات. شلی کمر یعنی تخمدانهات ضعیف هستن نمیتونن بچه رو نگه دارن و خدایی نکرده سقط میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوبه. ممنون از راهنماییت حتما انجام میدم. انجیر خشک زیاد میخوردم ولی خیسش نمیکردم🫶🏻

عزیزم اره بخیسون چندساعت بمونه آبش ی کم بد مزه اس ولی خوبه چیزهای گرم نخور ماهی و جیگر نخور تا بعد آزمایش آت مثبت شدمن بگو

بده حتما انجام بده برات. شلی کمر یعنی تخمدانهات ضعیف هستن نمیتونن بچه رو نگه دارن و خدایی نکرده سقط ...

تنبلی ک دارم. ولی ممنون ک گفتی انجام میدم. نخود خام دیگه؟ تفتش ک ندم؟

2810