2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

إن شاالله حاجت های دل شما و همه دوستان این جمع برآورده به خیر بشه ، من هم بین شماها. 🌸

امیدوارم مشکلات و گرفتاری هامون برطرف بشه. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

التماس دعا دارم. 

برام دعا میکنید...😔😔😔😔اونقدر گریه کردم چشام باد کرده😿😿😿

برای همه مون صلوات و حمد خوندم 🤲📿

دل منم خیییلی شکسته... دیگه گریه ام نمیگیره.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

برا منم دعا کنید لطفااااااااااا

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

برای همه مون صلوات و حمد خوندم 🤲📿دل منم خیییلی شکسته... دیگه گریه ام نمیگیره.... 😔

حاجت روا شی گلم،❤️❤️❤️❤️

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا نزار گم یشیم 

تو ناامیدی تو گمراهی...

خدایا بزرگی نجات صلوات رو نشونمون بده...خدایا توان استفاده هرچه بیشتر از گنجینه های آسمانیت رو روزی ما قرار بدا و تو بی حساب به هرکس بخواهی روزی میبخشی،خدای غنی و کریم،فراوانی نعمت رو در زندگیمون جاری کن.

خدایا راه معجزه راه حاجت روایی بزرگ راه رسیدن به عزت و خوشبختی و به اونچه از ته دلمون میخوایم رو پیش پامون بزلر

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
2810