2777
2789
عنوان

فکر خودکشی بعد سقط عمدی توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 82 پست
اگه پشیمون نبودم اینهمه زجر و عذاب برای چی بود؟؟؟

خب دیگه تموم اگه پشیمونی از ته دلت بسپر به خدا و تموم فقط عزیزم فک کنم دیه داره اونو بده چمیدونم به اون اندازه بده به یه خانواده نیازمند شاید تموم آشفتگی هات تموم بشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدای من چه بیخیاله💔 منم مخالف سقطم چون وحشتناکه

ی وقتایی یادبگیر بیخیال شی،ببین صب ک بیدارشدی روزتو خوب شروع کن انگار این اتفاق برا چندین ساله پیشه،بخند زندگیتو بکن با بچت برو خونه مادری کسی یا اصن برو دور دور  ببین چجوری یادت میره اون کارو کن توروخدا بهش فک نکن دیگ 

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧
حالا کار درستی هم نکرده که جنین سقط کنی برای جنسیت پسر زنداداش شما با اونا که زمان پیامبر دخترا زنده ...

اینجوریه دیگ ما خودمون میشینیم ی وقتایی حرفشو میزنیم شاخ درمیاریم ک رحمش چجوری نابود نشده 

باشع عزیزم سعی میکنم🥺🥺🥺

افرین ابجی گلم ❤❤❤

امیدوارم خدا هرچه زودتربهت آرامش بده و فراموش کنی یا کنار بیای با این موضوع،بهترین ها نصیب خودت و خانوادت 🌺