2777
2789
عنوان

فکر خودکشی بعد سقط عمدی توروخدا بیاین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 42 پست
اگر سقط نمیکردی هم حالت خوب میموند؟من نمیگم خوب کردی یا چی چون خودم مخالفم با سقطولی چون بچه دومم نا ...

خیلی به خودم فرصت  دادم بپذیرم ولی نتونستم همین الانم این بچم داره کنار گوشم زار میزنه بیشتر سرزنشم مال اینه چرا قرصامو قطع کردم که سریع باردار شدم و مجبور به سقط شدم همسرمم تا حدود زیادی مقصره ولی الان عین خیالش نیست انگار من روانم بهم ریخته دلم میخواد بمیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تو هرچقدر گریه کنی اون بچه که برنمیگرده پس باید کاری کنی که حالت به قبل برگرده اگه گناه کردی باید تو ...

😭😭😭😭 بیشتر سرزنشم مال اینه چرا مواظب نبودیم من اصلاااا بچه نمیخواستمممم

توبه کن به درگاه خدا خداوند مهربانو بخشندس اصلا یه عهدی ببند باخدا که فلان کار خیرو میکنی تا خدا بخا ...

من اگه خودم رو ببخشم و این وحشتو فراموش کنم خدا هم میبخشه من میگم دلم خودکشی میخواد دارم روانی میشم اخه

ببین عزیزم تو الان اشتباهت این بوده پا گذاشتی رو حکم وخواست خدا و الان باید بخاطر اون گناهت کاری کنی،که گناه از گردنت پاک بشه باید کفاره بدی توبه کنی حتمن باید با مرجع تقلیدت صحبت کنی،که بهت بگه چی کار کنی  اگه این کارو کنی مطمئن باش حالت خوب،میشه

2810