سلام من از یه ماه پیش میخواستم عضو بشم نتونستم امروز به سختی عضو شدم توروخدا سرزنشم نکنین حالم خیلی بده همش تو فکرمه یه سمی چیزی پیدا کنم بخورم الانم همش دارم گریه میکنم توروخدا بیاین دارم تایپ میکنم بگم چه بلایی به سرم اومده
اگر سقط نمیکردی هم حالت خوب میموند؟من نمیگم خوب کردی یا چی چون خودم مخالفم با سقطولی چون بچه دومم نا ...
خیلی به خودم فرصت دادم بپذیرم ولی نتونستم همین الانم این بچم داره کنار گوشم زار میزنه بیشتر سرزنشم مال اینه چرا قرصامو قطع کردم که سریع باردار شدم و مجبور به سقط شدم همسرمم تا حدود زیادی مقصره ولی الان عین خیالش نیست انگار من روانم بهم ریخته دلم میخواد بمیرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین عزیزم تو الان اشتباهت این بوده پا گذاشتی رو حکم وخواست خدا و الان باید بخاطر اون گناهت کاری کنی،که گناه از گردنت پاک بشه باید کفاره بدی توبه کنی حتمن باید با مرجع تقلیدت صحبت کنی،که بهت بگه چی کار کنی اگه این کارو کنی مطمئن باش حالت خوب،میشه