2777
2789
عنوان

اونایی ک نهایی دادن لطفااا بیاد اگ کسی و میشناسید تگ کنید ممنووم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 27 پست
بزرگسالان خیلی بده چون کلاس نمیری پرسش پاسخ هم نیست هیچی یادت نمیمونه من دوازدهم عقد کرده بودم اما م ...

عزیزم رشته دانشگاهیتونو میشه بگید چیه؟  

ازاد رفتید؟  

دقیقا، برای همینه انقد عقب موندمخدا کمکم کنه اینبار و دیگ از این غلطا نمیکنم🥲

الان خوبه باز نصفشون حفظی ان  کلیپ اموزشی از گوگل نگاه کن برای  درس فلسفه  دینی و فنون فقط باید بخونی حفظ کنی راهی نداره 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رشته دانشگاهیتونو میشه بگید چیه؟ ازاد رفتید؟

نه پیام نورم حقوق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

2805
نه پیام نورم حقوق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارایه هارو از روی این میخوندم 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شالله موفق باشی مامان وکیل😍😍دستم ب دامنت برامنم دعاکن قبووول شم

قربانت ممنون باشه سوال درسی داشتی پرس ازم اگه یادم باشه جواب میدم 😁😂🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40