دینی فلسفه راحت قبول شدم اما برای فنون کلاس مجازی سماعی رفتم برای ارایه تاریخ ادبیات نخوندم ارایه هارو هم کامل خواندم در حد نمره قبولی گرفتم تاریخ ادبیات و سبک شناسی دو بخش جدا ان سبک شناسی بخون بارم نمره اش بالاست
فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه بگید با چه روشی میخونید ک حفظ کردید؟؟ دینی و فلسفه رو منظورمه
دینی سخت ترین قسمت برای من آیه های قرانی بود که حفظ شون کردم بقیه درسا چون در طول سال خونه بودم تقریبا بلدشون بودم مثل قصه میخوندم برای خودم توضیح میدادم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
قبلا حفظیم خیلی خوب بود از وقتی بار دارشدم و دوازدهم و تو مدرسه بزرگسالان رفتم خوندم، مغزم تنبل شده. ...
بزرگسالان خیلی بده چون کلاس نمیری پرسش پاسخ هم نیست هیچی یادت نمیمونه من دوازدهم عقد کرده بودم اما مدرسه دولتی رفتم الان باردارم باز دارم حضوری میرم دانشگاه غیر حضوری ادم هیچی نمیفهمه
1
5
10
15
20
25
30
35
40