2777
2789

سه تا کتاب.  فنون.  فلسفه.   دینی  مونده 

چطور خوندید ک قبول شدید 

ی بچه کوچیک دارم تا کتابو باز میکنم بخدا سر درد میگیرم 

اصلا مفهوم کتاب و نمیتونم بفهمم 

فیلم اموزشی یا چیز دیگه ای رو میشناسید بهم کمک کنه 

ی ماه دیگ امتحانه🥺

دینی فلسفه راحت قبول شدم اما برای فنون کلاس مجازی سماعی رفتم برای ارایه تاریخ ادبیات نخوندم ارایه هارو هم کامل خواندم در حد نمره قبولی گرفتم تاریخ ادبیات و سبک شناسی دو بخش جدا ان سبک شناسی بخون بارم نمره اش بالاست

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دینی فلسفه راحت قبول شدم اما برای فنون کلاس مجازی سماعی رفتم برای ارایه تاریخ ادبیات نخوندم ارایه ها ...

میشه بگید با چه روشی میخونید ک حفظ کردید؟؟  

دینی و فلسفه رو منظورمه 

میشه بگید با چه روشی میخونید ک حفظ کردید؟؟ دینی و فلسفه رو منظورمه

دینی سخت ترین قسمت برای من آیه های قرانی بود که حفظ شون کردم بقیه درسا چون در طول سال خونه بودم تقریبا بلدشون بودم مثل قصه میخوندم برای خودم توضیح میدادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

دینی سخت ترین قسمت برای من آیه های قرانی بود که حفظ شون کردم بقیه درسا چون در طول سال خونه بودم تقری ...

قبلا حفظیم خیلی خوب بود از وقتی بار دارشدم و دوازدهم و تو مدرسه بزرگسالان رفتم خوندم، مغزم تنبل شده... 

الان دخترم ی سالشه ولی همون تنبلی روم مونده 

کاش مدرسه عادی میرفتم انقد اذیت نمیشدم🥺

قبلا حفظیم خیلی خوب بود از وقتی بار دارشدم و دوازدهم و تو مدرسه بزرگسالان رفتم خوندم، مغزم تنبل شده. ...

بزرگسالان خیلی بده چون کلاس نمیری پرسش پاسخ هم نیست هیچی یادت نمیمونه من دوازدهم عقد کرده بودم اما مدرسه دولتی رفتم الان باردارم باز دارم حضوری میرم دانشگاه غیر حضوری ادم هیچی نمیفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سوالی داری بپرس کمکت کنم😊

من فنون و فلسفه و دینی رو امتحان دارم 

تا میخونم سرم درد میگیره 

روشی دارید تا بهم کمک کنه؟  

ویدیو اموزشی یا مثلا نمونه سوالی ک واقعا ب نهایی نزدیک باشه

بزرگسالان خیلی بده چون کلاس نمیری پرسش پاسخ هم نیست هیچی یادت نمیمونه من دوازدهم عقد کرده بودم اما م ...

دقیقا،  برای همینه انقد عقب موندم

خدا کمکم کنه اینبار و دیگ از این غلطا نمیکنم🥲

2810