2777
2789
عنوان

سوال)بچه ها مذهبی ها‌ هم طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه فرقه هستن نمی‌دونم جزء مسیحی ها هستن یا ی هودی ها که اجازه طلاق ندارن بخاطر همین موقع عقد میگن مثلا در سلامتی و ناخوشی تا آخر عمر یعنی این کلمه تا آخر عمرشون الکس نیست و در بعضی کشور ها هم هست الان خاطرم نیست که طرف طبق قانون حق طلاق نداره مجبوره بره یه کشور دیگه طلاق بگیره

البته این برای قدیم تر بوده احتمالا الان اوکی شدن

این موضوعو استاد سرکلاس میگفت اینکه کدوم کشور و کدوم دین رو واقعیت یادم نیست 😅😂

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

من دو طرفم رو خانواده مذهبی احاطه کرده 

بله طلاق هست ولی بسیتر کمتر چون اکثرا سمت خیانت و ...نمیرن و با مشکلات اعتقادی کنار میان طلاق کمتره 

از اونطرف هنگام مشکلات گاهی صبر بیشتر دارن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
سازگاری به چه قیمت!، منظور از سازگاری حتما چیز دیگه‌است.

شما دوست دارین تصور ذهنی خودتون رو پیاده کنید 

شما با همسر اینده خود هیچ سازگاری نداشته باشید هرجور راحتید زندگی کنید 

اگر ماشینش رنگ مورد علاقتون نبود یا سفارش غذای عدم مطابق میلتون بود طلاق بگیرید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

تو خانواده های مذهبی معمولا اختلاف کمتره و طلاق هم خیلی کم

اما اون خانواده های سنتی هستن که طلاق واستون زشت و عیب و .... هست 

خانواده مذهبی طلاق هست اما خیلی کم چون بساز تر و اصولی تر هستن معمولا مقید هستن و خیلی رفتار ها که درست نیست رو انجام نمیدن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

اره دقیقا ولی چرا تابو هست؟

شاید بخاطر اینکه دینو درست معرفی نمیکنن و سیاست بر حفظ خانواده هست بیشتر تا گرفتن حق مظلوم و اجرای عدالت

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
سازگاری به چه قیمت!، منظور از سازگاری حتما چیز دیگه‌است.

خوب معلومه که تو هر ازدواجی ادم باید سازش کنه چه مدهبی چه غیر مذهبی وگرنه دوام نمیاره 

ادم باید از یکسری چیزها گدشت کنه همه روانشناسا هم میگن 

شما دوست دارین تصور ذهنی خودتون رو پیاده کنید شما با همسر اینده خود هیچ سازگاری نداشته باشید هرجور ر ...

منظورم اینه وقتی دو طرف باهم نمیسازن از لحاظ اخلاقی و رفتاری و شرایط تغییرش هم ندارن و هر روز مشکل دارن جرا باید سازگاری کنن! مگه اینکه بچه داشته باشن یا دلیل دیگه. اما بعضیا بچه بازی در میارن تو ازدواج که اونا باید دیگه خودشون عاقل کنن 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
2810