2777
2789
عنوان

واقعا میش با ی بچه کوچیک برنامه ریزی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 48 پست
ببین هرکاری کردی قرص آهن و ویتامین دی بخور یادت نره و پشت گوشم ننداز اگر در توانته شیره انگور بخر فق ...

بله چشم ابجی گلم خیلی ممنون بابت نصیحت و وقتی ک برام گذاشتی انگیزه گرفتم میخام فردا هم ی چکاپ کامل بدم ببینم چمه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیزم توخونه روروئک بزارم خوبه؟

اونم میشه ، منظورم اینه بچت واینمیسته بذاری تو اون کالسکه و ببریش تا پیاده روی ام کرده باشی اگر وایمیسته جلوش اسباب بازی بریز و برقص تا بدنت کالری بسوزونه و لاغر میشی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو بچه اول نمیرسیدم. یعنی بیشتر از حساسیت بچه ادم خودش حساسه که ناراحت نشه. الان یکی چهار ماهه و ...

عزیزم خیلی خوب توصیح دادی حدا خیرت بده حتما از روشت استفاده میکنم دعات میکنم

بله واقعا بچه اول خیلی سختتره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
بله چشم ابجی گلم خیلی ممنون بابت نصیحت و وقتی ک برام گذاشتی انگیزه گرفتم میخام فردا هم ی چکاپ کامل ب ...

اِن شا الله که سالمی اما شرط میبندم کمبود ویتامین دی داری اکثر ایرانیا دارن من خودم خیلی داشتم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من چی بگم که دست تنهام و دوقلوهام دو ماهشونه🥲🥲🥲🥲 اصلا چیزی نمیگم خودت وضعیتم تصور کن 🫠🫠

الهی بمیرم فقط همین😔

خیلیییی سختههه مخصوصاا دوقلووو

خدا برات اسونش کنه خاهر🥲🥲

الهی بمیرم فقط همین😔خیلیییی سختههه مخصوصاا دوقلوووخدا برات اسونش کنه خاهر🥲🥲

تاپیک دوقلو هام من کشتن بخون  البته اگ وقت داشتی 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
من چی بگم که دست تنهام و دوقلوهام دو ماهشونه🥲🥲🥲🥲 اصلا چیزی نمیگم خودت وضعیتم تصور کن 🫠🫠

وای عزیزم

دوقلو😍😍😍😍

مبارکت باشه

معمولا دوقلوها از دور بسیار با مزه هستند و از نزدیک بسیار سخت

فقط به این فکر کن که این روزای سخت و شیرین میگذره

برای حال دل خودت کارای کوچیک بکن

مثلا یه چای و کیک وقتی بقیه خوابن

یه عطر خوشبو بزن

۳تا ۵ دقیقه در روز ریلکس کن و تنفس عمیق داشته باش و کلماتی مثل الله را با تنفس عمق بگو

به این فکر کن یکی دو سال دیگه دوتا نی نی ناز داری که اصلا تنها نیستن و همبازی دارن وقتی برزگ میشن از همدیگه حمایت میکنند با هم بازی میکنند و چون دوتا هستند هوش اجتماعی بیشتری نسبت به همسن و سالنشون دارن

اگه به نظافت خیلی نمیرسی برو آرایشگاه موهاتو یه مدل قشنگ کوتاه بکن تا سرعت حمام و شانه و... بیشتر بشه

از حالا پول جمع کن برای عید و مهمونی ها براشون لباس سِت بخر

و خلاصه اینکه اول حال جسم و روحت را خوب کن تا بتونی حال خونه و خانواده را خوب بکنی

تو خورشید درخشان خونه هستی

باید شاداب باشی حتما مکمل هایی که پزشک بعد از زایمان داده را استفاده بکن

حتما میتونیمن با سه تا بچه تونستمتو هم میتونی

بچه ی اول شرایطش خیلی سخت تر از بچه ی دوم و سومه

من تجربه ی هر دو رو دارم

رو بچه ی اول ، زندگیم به معنای واقعی به قهقرا رفته بود

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
میفهمم چی میگی عزیزم هر کی میرسه میگ ب خودت برس ب خونت برس ولی نمیفهمن تو چ شرایطی ام

مم درکت میکنم عزیزم

شعار الکی هم نمیدم

فقط و فقط صبوری کن

چاره ای نداری

انشالله دو سه سالگیش خوب میشه......

فقط زمانی که میبینی ارومه تند تند کاراتو بکن.اول کارای شخصی و نظافت سرو ظاهرا بعدم غذا و بعدم خونه.واس خونه زمانی که همسرت هست تند تند جارو گردگیری و اینارو انجام بده.

شستن سرویس و خرید بیرون با همسرت باشه

عزیز منم همینم‌

ولی سعی میکنم در درجه اول خودمو شاد نگه دارم...

۳قلو دارم.   یک قل بیش فعااااال.خونه ترکیده از دستش

یک قل مشکل گوارشی و عدم رشد داره. مدام دکتر و رسیدگی میخواد

یک قل سالمه😅   دهنممم پاره شده ولی به زور خودمو سره پا نگه داشتم. الان از دست درد نمیتونم تایپ کنم.عصب دستم کشیده شده از بس عین س گ کار کردم. ولی بازم خونم ترکیدستتتتت. دست تنهام.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم تو بچه اول نمیرسیدم. یعنی بیشتر از حساسیت بچه ادم خودش حساسه که ناراحت نشه. الان یکی چهار ماهه و ...

عزیز صبح زود با وجود بچه کوچیک چطور میری نونوایی؟کسی میمونه پیششون..؟

عزیز صبح زود با وجود بچه کوچیک چطور میری نونوایی؟کسی میمونه پیششون..؟

تو کالسکه

بخاطر بچه میرم. بعد که یکساله شد هم میبرم راه بره

الان با هر دو تای اینها گاهی صبح میرم پارک. ورزش صبحگاهی دارن. 

انرژی صبح و هوای تازه ادم رو میسازه. من اگه کسی هم بخواد کمکم کنه، بچه رو نمیدم بهش کار رو میدم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

قشنگ تا ظهر با بچت بخواب تا سیر خواب بشی بیدار شو یه چیزی بخورین بچه رو بذار توکالسکه و بغل دستت تا نگات کنه توام کارای آشپز خونه رو انجام بده تو پابین کارای اشپز خونه شامتم ردیف کن و بار بذار 

بعد با همون کالسکه بیاید تو حال ی گرد گیری و جمع و جوری انجام بده حالا یا بچه خوابش میاد ک میخوابونی و تواین فرصت میتونی لباسارو بشوری و پهن کنی و بجعرو جلوی درحموم جوریک دید داشته باشی بهش بذاری بری ی دوش ده دیقه ای بگیری

بیای بیرون بچه بیدار بشع اتاقا رو جمع کنی و ی جارو 

بعد بچه رو تر تمیز کنی و باهم دراز بکشید بازیش بدی حالا ی برنجی بذاری این وسطا من نمیدونم وارت شاید اضافه تر از اینایی ک گفتم باشه ولی با برنامه ریزی دقیق میتونی

مثلا وقتی میری دسشویی بشور و تمیز کن بیا بیرون میری حموم حمومو بشور بیا بیرون همیشه ک قبل اومدن شوهرت ک حموم نمیری یبارم بده نگه داره بخودت برس یا بخوابون بگو حولسش باشه

منتظر مامان شدن.........

2810