2777
2789
عنوان

سوال)بچه ها مذهبی ها‌ هم طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست

خواهرمن تو دادگاه با یه خانم هم صحبت شد همسرش روحانی بود داشت طلاق میگرفت

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
نه خب منظور مراعات حال همدیگست دیگهبه کدوم قیمت؟

مراعات حال تا حدی، نه اینکه همیشه یک نفر عذر خواهی کنه. همیشه یک نفر تو رابطه آسیب ببینه.

اینجا منظورم به اونایی که واقعا هر روز مشکل دارن از لحاظ رفتاری و اخلاقی یا موارد دیگه

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب معلومه که تو هر ازدواجی ادم باید سازش کنه چه مدهبی چه غیر مذهبی وگرنه دوام نمیاره ادم باید از یک ...

جواب دادم، سازگاری تا حدی نه بیشتر. آدم هایی که با هم نمیسازن نمیشه بهشون بگیم با هم بسازید تا بعدا زندگیتون خوب میشه اینا دلیلی بر تضمین زندگی نیست

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
2805
خواهرمن تو دادگاه با یه خانم هم صحبت شد همسرش روحانی بود داشت طلاق میگرفت

هر روحانی که بی نقص نیست

مگه هر کسی روحانی باشه همه چی تمومه؟

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

سازگاری به چه قیمت!، منظور از سازگاری حتما چیز دیگه‌است.

من منظور شما رو درست متوجه شدم برعکس خانمهای دیگه و حق با شماست

اگر به سازگاری سفارش شده چقدر هم به کرامت زن و احترام به زن و اینکه حق و حقوقش پایمال نشه سفارش شده اونم توی قرآن نه احادیث که بگیم سندشون قوی یا ضعیف

مثلا در سوره طلاق گفته شده حتی بعد طلاق رجعی باید همسر رو تا موعد در خونتون نگه دارین بهش اهانت نکنید و یا مثلا گفته شده اون مردی که انقد زنشو اذیت کنه که مجبور بشه بدون مهریه طلاق بگیره فکر کنم لعنت کرده ولی الان دقیقا همین کارو تو دادگاه میکنن و اکثر طلاق ها توافقی شده

یا مثلا اگر به سازش سفارش شده برای زنی هست که موقع عقد مهریه میگیره تو زندگی برای کار خونه اونم اجباری نیست و شیردهی حق دریافت پول داره و باید نفقه بگیره اونم نه برای خرج زندگی چون مرد باید مسکن و لباس متناسب با فصل و خوراک و لوازم آرایش و شنیدم که طلا هم ولی نمی‌دونم این مورد چقدر سندش موثق هست رو باید تهیه کنه باید بچه هاش هم نفقه داشته باشن و می‌تونه بیرون خونه هم کار کنه و پولش برای خودشه

دینو کامل معرفی کنیم اتفاقا حواسش به حقوق زن بیشتره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
هر روحانی که بی نقص نیستمگه هر کسی روحانی باشه همه چی تمومه؟

پرسید مذهبیام جدامیشن گفتم روحانیم دیدم جداشه درجواب سوال استاتر بود 🫤من گفتم اخوندا بی نقصن.؟ 😒

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
پرسید مذهبیام جدامیشن گفتم روحانیم دیدم جداشه درجواب سوال استاتر بود 🫤من گفتم اخوندا بی نقصن.؟ 😒

نه گلم 

متوجه هستم منظورتو

برای تکمیلش گفتم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود