2777
2789
عنوان

افتابگردونم مهمونام همین الان رفتن هووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 10596 بازدید | 153 پست
میخام برم دوش بگیرم و تا پنج و شیش عصر یه کله بخوابم خدافظ فعلا

پیف

اون حموم رو ولش کن

پاشو برو یه اسپا، استخر سونا، حموم سنتی، کلا خودت رو رها کن، ماساژ، خونه رو هم بده بشورن، بیا فقط بخواب. طولانی، بدون سر و صدا. بچه رو‌ هم بده باباش چندساعت نگهدارن، جوری بخواب که انگار تو دنیا نیستی. بخدا من دو‌روز مهمون داری کنم این کارا رو میکنم، تو رو نمیدونم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه ولی وقتی تحمل چن روزمهمون داری روندارن بهتره باکسی رفت وآمدنکنن نه اینکه بااخم وتخم خودشوپیش مهمو ...

اولا خدا مداااااام مهمونداری رو قسمت کنه. دوم حس خوبی میگیری به بقیه تو هر چیزی ضد حال بزنی؟؟؟؟

خب نیا، نخون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مام از این مهمونا زیاد داشتیم حتی زنگ نمیزدن خبر بدن  از قبل 

از ایستگاه قطار زنگ میزدن بیاین دنبالمون

چقد خرص میخوردم و روم نمیشد چیزی بگم و حتی نمیگفتن چن روز میمونن

یکبار از عروسای خواهرشوهرم مه چهار روز بود با شوهراشون هونه ما بودن پرسیدم تا کی میمونن گفتن تا وقتی کارمون طول بکشه هر روز میرفتن گردش 

الان با همشون قطع رابطه کردیم از بس بیملاحظه و ... بودن

تو مثل من نباش که بیست سال تحمل کنی همین اول کلا جوابشونو نده دیگه

راه دیگهای نیست 

چشمت روشن عزیزم خسته نباشی

من تاپیکای قبل ک مهمون اومد رو خوندم ولی قفل شده بود نتونستم چیزی بنویسم ک چقد حرص خوردم

وای راحت شدی یه دور کل خونه رو تطهیر کن و بساب که بعدش حسابی سبک بشی از انرژی این چند وقت 

واقعا خیلی صبوری و تحمل کردی هر کسی نمیتونه 

میشه درخواست دوستی بدم قبول کنید؟

میخوام راجب حس ششم بپرسم

شمایی که اینو میبنید جون عزیزتون یه صلواتی یه دعایی چیزی کنید برام، کنکوریم . دعا کنید امسال اونی که میخوام قبول شم....

نه ولی وقتی تحمل چن روزمهمون داری روندارن بهتره باکسی رفت وآمدنکنن نه اینکه بااخم وتخم خودشوپیش مهمو ...

خیر اینطور نیس من اشخاصی میشناسم ک سالهام خونش نری نمیگه چرا نمیای خودشون میرن خونه طرف پلاس زنه دس به هیچ کار نمیزنه 

2810