2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 126 پست
دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه مثلِ مایِ بیچارههی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای ...

نمیدونم چرا تو این تاپیک اومدم ولی میدونم باید به شما بگم شاکر باشید به ما اصلا یارانه نمیدن🤣

فکر کنم شما تهران میشینید درسته؟  فاکتور های زیادی هست ولی به نظرم این موارد هم لحاظ میشه 

من خانواده میشناسم شهرستان زندگی میکنن زمین کشاورزی و دو تا خونه دارن ولی خب دهک اول یا دهک دوم هستن به گمانم سرجمع هم فکر کنم  ۳۰ تومن حقوق داشته باشن

اره والاولی ۳۰۰اخه چیه خدایی

اگر خانواده پر جمعیت باشه یک نفر کل پول رو ببره شاید اون وقت به یک دردی بخوره🤣 

الان یک خرید ساده میوه اون هم واسه یک یا دو روز بالای پونصد درمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چطوری اعتراض کردی ؟

برو وارد سامانه حمایت شو

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خب واسه مارم قطع کردن دیگه دوتا جوون نصف بیشتر حقوقمون داره میره برای وام و قسط

واقعا واقعا همه ای بدبختی ها از همون وام شروع میشه 

یارانه ما که خیلی وقت پیش حسابش مسدود شد و خب این هم بگم ما اصلا مشکلی نداشتیم مثلا نه قسط عقب مونده داشتیم اصلا وام نداشتیم چون روهم تلنبار شد مبلغ حالا یکم چشمگیر شد پیامک میومد برام هرماه موجودیمون تا سقف بیست یا سی تومن رسید و من چقدر حرص خوردم نمیتونم برداشت کنم 

الان هم که کلا بیخیال یارانه شدیم انگار اصلا وجود نداره 

سهام عدالت هم که الحمدالله اصلا نمیدونیم چی به چیه🤣

با خط سرپرست یا هر خطی باشه میشه؟توی نت سرچ کنم سایت حمایت؟

خط و کد ملی سرپرست 

بله

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

2810