2777
2789
عنوان

قیمت رحم اجاره ای الان چنده و چه خرج هایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 140 پست
درسته عزیزم. هرماه 10 ملیون بدیم بابت خورد و خوراک هست یا خورد خوراک بازم جدا هست؟؟ هزینه انتقال رحم ...

نه عزیزم همونه.مبلغ ماهانه که توافق میکنید بابت خورد و خوراک و شرایط جدید خانوم هست.مثلا ممکنه شاغل باشه و دیگه نتونه بره،یا مثل قبل نتونه از بچه یا بچه های خودش مراقبت کنه،گاهی کمکی لازم داشته باشه و...

هزینه ی انتقالم به چندتا مورد بستگی داره.این که دولتی برید یا خصوصی،تعداد جنینا چندتا باشه،تعیین جنسیت باشید یا نه.من مرکز خصوصی رفتم توی خرداد.یه دونه جنین بدون تعیین جنسیت هزینه ی انتقال حدود ۷ تومن شد(تهران نیستم)

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

7تومن مگه واسه خورد و خوراک نیست پس چرا دوباره خودشون هم میگرفتن؟؟

از اول گفتن خودمونم کمکت میکنیم

تو چنین‌ مواردی عزیزم نباید خیلی چرتکه انداخت

بعد از زایمانم ۱۰ تومن اضافه به عنوان تشکر پرداخت کردن

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
2805
از اول گفتن خودمونم کمکت میکنیمتو چنین‌ مواردی عزیزم نباید خیلی چرتکه انداختبعد از زایمانم ۱۰ تومن ا ...

میدونم ما هم دست و دلبازیم ولی تازه دارم تخقبق میکنم درباره شرایط میخوام دقیق بدونم 

از کجا معلوم پولی ک میدیم میگیره میخوره شاید اونجور خوب نخوره. رو این دغدغه دارم

اینا همه رو میتونید توافق کنید و توی قرارداد بنویسید.مثلا میتونی بگی گوشت و مرغ و ماهی و برنج و میوه و آجیل و...رو خودمون می‌خریم ماهانه و بعد مبلغ نقدی کمتری پرداخت کنید

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
اینا همه رو میتونید توافق کنید و توی قرارداد بنویسید.مثلا میتونی بگی گوشت و مرغ و ماهی و برنج و میوه ...

یکی میگفت خانمه مواد غذایی هارو بد خونوادش میداد و الکی می‌گفته همشو میخوره. آدم می‌ترسه خوب نخوره 

انتقال جنین سخته؟؟ بیماری زمینه ای دارم امکانش هست؟؟

انتقال جنین چرا؟؟

مگه تخمک اهدایی میخواهید؟

رحم اجاره ای که برای شما انتقال نداره؟

شما خودتون میخواهید رحمتون و اجاره بدید؟

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
انتقال جنین چرا؟؟مگه تخمک اهدایی میخواهید؟رحم اجاره ای که برای شما انتقال نداره؟شما خودتون میخواهید ...

ن من میخوام رحم یکی دیگه رو اجاره کنم. میگم کارتی انتقال مگه از رحم من نباید انتقال بدن ب رحم اون؟؟ سر درنمیارم چی ب چیه 

نمیدونی کلا چقدر میشه همه هزینه ها

عزیزم باید با خود طرف صحبت کنی اگه میتونی خودت پیدا کن چون اگه واسطی برات پیدا کنه پول چند برابری ازت میگیرن

من یکی از اشناهام شیش ماه پیش بچس از این طریق به دنیا اومد

تقریبا شد ۱۵۰ 

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
😂😂😂😂چه فکر آ و چه حرفا برو ببین از املاکی ها بپرس شوهرت بایکی صیغه کن یبچه میارد بزرگ کنید

بعد اگه زندگیش برفنا رفت چی؟

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
2810