2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

1334 بازدید | 126 پست

امکان داره بخاطره ماشین و وام ازدواج دهکمون از ۱ رفته باشه ۹؟ 

اخه الان اعتراض زدم نوشت بخاطره ماشین و مبلغ وام ازدواج ک برای سال ۹۹ بوده تو حسابمون دهک ۹ شدیم 😤😤😤😤

به نظرتون اعتراض زدم درست میشه؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

قبلا دهکمون ۱ بود

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه 

مثلِ مایِ بیچاره

هی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای زندگی 

چون همش گردش مالی میزنه حسابمون،مارو کردن دهک ۸ 

درحالی که از دار دنیا یه ۲۰۶ قراضه داریم و ۶۰۰ میلیون پولِ پیش خونه....

درحالی که آدم میشناسم خونه دوتا داره

ماشین داره

بیل مکانیکی داره....دهکش ۴ هست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ما چند سال پیش یه خونه خریدیم و یارانه مون رو قطع کردن ... رفتیم توی سایت نوشسته بود دلیل قطع شدنش خرید یه واحد فلان متریه ... بعد هم گفته بود اگه اعتراص بزنید و رد بشه کل یارانه هایی که قبلا دادیم بهتون رو یکجا پس میگیریم ... دیگه ما هم ترسیدیم و اعتراض نزدیم 😅😅😅

دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه مثلِ مایِ بیچارههی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای ...

ما فقط ماشین داریم بقران گاهی ب نون شبمونم محتاجیم شوهرم ۱۳ میگیره با کلی کرایه خونه و قسط و 😤😢

ما چند سال پیش یه خونه خریدیم و یارانه مون رو قطع کردن ... رفتیم توی سایت نوشسته بود دلیل قطع شدنش خ ...

چ مسخره مگه میشه؟🫤

خوبه۱۰نشدیما۱۰شدیم چن ساله

چرا ۱۰ شدی؟ چند بودین ؟

چرا ۱۰ شدی؟ چند بودین ؟

نمیدونم چن بودیم

یارانه نریختن

اعتراض زدیم

نوشت گروه ۱۰

فک کنم خیلی فرفح هستیم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
واسه شما یارانتون واریز شده واسه ما هنوز واریز نشده🥲بانک ملی

من تجارتم اره خبرمرگشون همین یه ساعت پیش ریختن

2810